Discorda girince internet kesiliyor

Merts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Discorda girdiğimde internetim kesiliyor internet yok güvenli yazıyor wifi ile bağlanıyorum tekrar gelmesi için bağlantı kes deyip tekrar bağlanmam gerekiyor 1 haftadır discorda girmiyorum hiç kesilmedi internetim nasıl çözeceğimi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Emin değilim ama internet sağlayıcınızın yasakladığı ve discord da olan bir şey olabilir mi belki ters durum yapıyordur ?

KS

Merts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Emin değilim ama internet sağlayıcınızın yasakladığı ve discord da olan bir şey olabilir mi belki ters durum yapıyordur ?
W10'a geçtikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım ondan önce böyle bir problem yoktu

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
W10'a geçtikten sonra bu sorunla karşılaşmaya başladım ondan önce böyle bir problem yoktu
Bilemiyorum. Windows 10 orijinal mi ? Sorun çok alakasız ve ilk defa duyuyorum. Discord a girince kesiliyor olabilir ama discord ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
347
Selamlar,

ISS tarafından güvenli internet özelliği veya modem arayüzü tarafından yapılan değişikliklerde " Sunucuya Bağlanamıyor - Sunucuya Ulaşılamıyor veya Bağlantı Hatası " şeklinde birden fazla uyarı mesajı gelir, bilgisayarın doğrudan bağlantısını kesemez.

Kullanmış olduğun işletim sisteminde;
1. Sıfır kurulum mu yapıldı ?
2. Discord'u silip yeniden yüklediniz mi ?
3. Discord'u "Yönetici Olarak" kurup - çalıştırınca da aynı sorun oldu mu ?

Bilemiyorum. Windows 10 orijinal mi ? Sorun çok alakasız ve ilk defa duyuyorum. Discord a girince kesiliyor olabilir ama discord ile bir alakası olduğunu sanmıyorum.

Win10'un orjinal olup olmamasının bir etkisi olacağını sanmıyorum. Ben şuan'a kadar hiç orjinal windows kullanmadım. Muhtemelen windows - discord kurulumunda bir hata veya farklı bir uygulama yüklemesi esnasında sorun oluştu.

Yukarıda bahsetmiş olduğum adımları tekrar bir kontrol edin. Sorun devam etmesi durumunda detaylı bir virüs taraması yapın ve bu taramayı güvenli modda başlatın ki daha sağlıklı olsun.

KS

Merts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,

ISS tarafından güvenli internet özelliği veya modem arayüzü tarafından yapılan değişikliklerde " Sunucuya Bağlanamıyor - Sunucuya Ulaşılamıyor veya Bağlantı Hatası " şeklinde birden fazla uyarı mesajı gelir, bilgisayarın doğrudan bağlantısını kesemez.

Kullanmış olduğun işletim sisteminde;
1. Sıfır kurulum mu yapıldı ?
2. Discord'u silip yeniden yüklediniz mi ?
3. Discord'u "Yönetici Olarak" kurup - çalıştırınca da aynı sorun oldu mu ?

Win10'un orjinal olup olmamasının bir etkisi olacağını sanmıyorum. Ben şuan'a kadar hiç orjinal windows kullanmadım. Muhtemelen windows - discord kurulumunda bir hata veya farklı bir uygulama yüklemesi esnasında sorun oluştu.

Yukarıda bahsetmiş olduğum adımları tekrar bir kontrol edin. Sorun devam etmesi durumunda detaylı bir virüs taraması yapın ve bu taramayı güvenli modda başlatın ki daha sağlıklı olsun.
Evet sıfır kurulum yapıldı
Discordu silip yükledim hala aynı tekrar deneyeceğim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri