Discorddan Virüs Göndermek Suçmudur?

Astron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Merhabalar, bugün discordda sevmediğim bir şahısa memz virüsünü .bat cinsinden yolladım ve bu arkadaşın kurduğu antivirüs devreye girip dosyayı karantinaya almış.
Bu arkadaş bir cep telefonu ekran görüntüsü ile beni cimere verdiğini benim hapise gireceğimi, babam ve annemede para cezası uygulanacağını iddia etti.
Ben discordun ne kadar iyi bir korumaya ve gizlilik politikasına sahip olduğunu biliyorum. Bu yüzden bu arkadaşın dediklerini önemsemedim.
Bu arkadaş şikayeti gerçek olsa benim başım derde girermi?
Bu arkadaşı engelledim.
Gönderdiğim memz.bat dosyasını sildim.

Son düzenleme:

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Bu kadar küçük mevzuya kimse bakmaz hocam. Sizi korkutmak için elinden gelen bahaneleri uydurmuş.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhabalar, bugün discordda sevmediğim bir şahısa memz virüsünü .bat cinsinden yolladım ve bu arkadaşın kurduğu antivirüs devreye girip dosyayı karantinaya almış.
Bu arkadaş bir cep telefonu ekran görüntüsü ile beni cimere verdiğini benim hapise gireceğimi, babam ve annemede para cezası uygulanacağını iddia etti.
Ben discordun ne kadar iyi bir korumaya ve gizlilik politikasına sahip olduğunu biliyorum. Bu yüzden bu arkadaşın dediklerini önemsemedim.
Bu arkadaş şikayeti gerçek olsa benim başım derde girermi?
Bu arkadaşı engelledim.
Gönderdiğim memz.bat dosyasını sildim.
Evet suç

KS

Astron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Mantık olarak yabancıların attığı bir yazılımı kendi kararıyla indirip kendi bulaştırmış sizin ona atmanız onun karşılıksız güven verip indirmesi onun sorunu yanı toparlamak gerekirse kendi iradesiyle yaptığı bir hata bunun sizi bağlayacağını düşünmüyorum.

caen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Kim olduğunu bilmiyorsa sıkıntı yok. Bütün sunucuları arkadaşlarla bombaladığımız olmuştu.

KS

Astron

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Kim olduğunu bilmiyorsa sıkıntı yok. Bütün sunucuları arkadaşlarla bombaladığımız olmuştu.
İyi yapmışsınız hocam, bu arkadaş sadece ismimi biliyor bende ona belki ismim bile gerçek değildir diyerek bir yanılgı verdim.

Mantık olarak yabancıların attığı bir yazılımı kendi kararıyla indirip kendi bulaştırmış sizin ona atmanız onun karşılıksız güven verip indirmesi onun sorunu yanı toparlamak gerekirse kendi iradesiyle yaptığı bir hata bunun sizi bağlayacağını düşünmüyorum.
Sağolun hocam <3

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri