- Katılım
- 26 Eyl 2024
- Mesajlar
- 14
- Tepki
- 2
az once Windows 11 yuklenemedi hatasi aldim sebebi ne olabilirFormat atarken bu alanı silebilirsin ama Disk 0 bölümüne Windowsu kurduğun zaman otomatik olarak tekrar kendisi bu şekilde alan oluşturucak, her formatta bu şekilde serbest bırakılmış alan diye sayısı artar.
Windows 11 Yüklenemiyor ayrıntıları göster yazısı var oradan ayrıntılara baktınız mı. Rusuf ile hazırladıysanız MBR ve GPT ayarı yanlış olabilir o yüzden yüklemez ya da Güncel Bios isteyebilir.az once Windows 11 yuklenemedi hatasi aldim sebebi ne olabilir
media creation tool ile yazmistim usb yeWindows 11 Yüklenemiyor ayrıntıları göster yazısı var oradan ayrıntılara baktınız mı. Rusuf ile hazırladıysanız MBR ve GPT ayarı yanlış olabilir o yüzden yüklemez ya da Güncel Bios isteyebilir.
Anladım Bilgisayar eski mi ?media creation tool ile yazmistim usb ye
hp victus 16 14500hx 4060Anladım Bilgisayar eski mi ?
UEFİ desteği var yeni sistem Format atmadan önce Windowsu kuracağın Diski Bios menüde BOOT kısmında sıralamada 1. sıraya alıp tekrar dene. Yine olmaz ise Rufus ile kurulumu deneyelim.hp victus 16 14500hx 4060
win10 usb bellegimde sorunsuz acildigi için media creation tooldan yeniden yazdirdim ve oldu. sanirim problem usb bellekte yardimlariniz icin tesekkur ederim.UEFİ desteği var yeni sistem Format atmadan önce Windowsu kuracağın Diski Bios menüde BOOT kısmında sıralamada 1. sıraya alıp tekrar dene. Yine olmaz ise Rufus ile kurulumu deneyelim.
teşekkür ederimŞimdi mesela bu USB Belleği formatta kullandınız bir sonraki formata kadar uzun süre beklerse dosyalar bozuluyor, yenisini indirip hazırlamadan önce Modemi kapatıp İnternet bağlantısını yenileyin Wifi ye bağlı extra cihaz varsa o cihazı kapatın bağlantı güçlü olsun bu sayede indirilen Windows dosyası hasar görmez ve dosya daha hızlı hazırlanır format daha temiz olur. Geçmiş olsun küçücük sorun nelerle uğraştıryor.![]()