Katılıyorum size hocam bende sadece Netfilix var onuda ablam verdiBu işin cılkı çıktığını düşünenlerdenim. Maç izlemek istiyorum Exen paralı. Yeni bir film çıkıyor Netflix'te paralı. Amazon ayrı çıkarttı, Disney + ayrı çıkarttı. Hangi birine para yetiştireceğimizi şaşırdıkO yüzden hevesim kalmadığı için almayacağım sanırım.
Ayrıca Disney +'da alt yazı var sadece sanırım. Seslendirme yok değil mi?
Bu işin cılkı çıktığını düşünenlerdenim. Maç izlemek istiyorum Exen paralı. Yeni bir film çıkıyor Netflix'te paralı. Amazon ayrı çıkarttı, Disney + ayrı çıkarttı. Hangi birine para yetiştireceğimizi şaşırdıkO yüzden hevesim kalmadığı için almayacağım sanırım.
Hocam vallahi ben de katılım mailini attım ve yıllık abonelikteki indirimden faydalanarak alacaktım ama Türk Dizi, Film reklamlarını o kadar abarttılar ki! Resmen koskoca olaydan soğudum ve iptal ettim, almıyorum. Ben zaten Amerika'da ve Dünya'nın birçok yerinde olan dizi, film, programlara erişebilmek için alıyorum ve Instagram adreslerini de ilk kurdukları zamandan beri takipteydim ancak Türk oyuncular, Türk reklamlar, Türk dizileri falan oooo... Ben resmen kaçtığım o türk televizyonlarına geri dönüyorum sanki dedim ve iptal. Kesinlikle de abonesi olmayı düşünmüyorum. O derece soğuttular daha gelmedenBenim ilk izleyeceklerim Marvel dizileri olacak:
HawkEye , WandaVision , Ms. Marvel. ve diğerleri
Ardından eski Disney Channel dizileri ile devam edeceğim;
Başlangıcım: Shake It Up ve Waverly Wizard olacak
Şahsen ben reklamları başlangıçta az bulmuştum ama son yaptıklarını reklamlar özellikle Pixar reklamını şahane buldum. Tercih meselesi tabi ki, görünüşüze de saygım var sizin gibi düşünen kişilere de son reklamından sonra rastladım Hocam vallahi ben de katılım mailini attım ve yıllık abonelikteki indirimden faydalanarak alacaktım ama Türk Dizi, Film reklamlarını o kadar abarttılar ki! Resmen koskoca olaydan soğudum ve iptal ettim, almıyorum. Ben zaten Amerika'da ve Dünya'nın birçok yerinde olan dizi, film, programlara erişebilmek için alıyorum ve Instagram adreslerini de ilk kurdukları zamandan beri takipteydim ancak Türk oyuncular, Türk reklamlar, Türk dizileri falan oooo... Ben resmen kaçtığım o türk televizyonlarına geri dönüyorum sanki dedim ve iptal. Kesinlikle de abonesi olmayı düşünmüyorum. O derece soğuttular daha gelmeden
Tabi hocam içeriği istediğim gibi seçip izlemekte özgürüm ancak Instagram üzerinden son zamanlarda o kadar darladılar ki Türk oyuncuları paylaşarak. Gerçekten yurtdışındaki tanıdıklarımın sahip olduğu Disney+ bu değil. Bu başka bir şey olmuş sanki biz böyle ille de Türk oyuncular, Türk diziler izlemek zorundayız veya hak ettiğimiz o. Size de saygım sonsuz hocamŞahsen ben reklamları başlangıçta az bulmuştum ama son yaptıklarını reklamlar özellikle Pixar reklamını şahane buldum. Tercih meselesi tabi ki, görünüşüze de saygım var sizin gibi düşünen kişilere de son reklamından sonra rastladım ️. Ancak Disney, Türkiye ' ye çok da uzak bir kuruluş değil zira Fox Tv'ye zaten sahipler bildiğim kadarıyla (yanlışsa düzeltiniz) ve Aldınız diye illa Türk içerikleri izlemek gibi bir zorunluluğunuz yok. Şahsen ben izlemeyip sevmesem de ülkemden çıkmış bir içeriğin yabancılara sunulmasını çok isterim.
Medya yönetiminin yanlış olduğu kanaatindeyim bende. İnstagram'ı nadiren kullanıyorum daha çok Facebook'dayım ben ve Facebook 'da reklamlarına pek rastlamadım benim için üzücüydü bu. Tabi Facebook reklam parasını da Instagram için harcılarsa sizi anlayabiliyorum aynı reklamları defalarca görmek hatta direkt reklam görmek gına getirici benim için.. Amazon Prime bayılıyorum ama içerik olarak TR halini az buluyorum 2023'de Türk içeriklerini arttıracaklarını söylemişlerdi umarım kaliteli bir şeyler görürüz. Netflix'de sanırım tam tersiyizTabi hocam içeriği istediğim gibi seçip izlemekte özgürüm ancak Instagram üzerinden son zamanlarda o kadar darladılar ki Türk oyuncuları paylaşarak. Gerçekten yurtdışındaki tanıdıklarımın sahip olduğu Disney+ bu değil. Bu başka bir şey olmuş sanki biz böyle ille de Türk oyuncular, Türk diziler izlemek zorundayız veya hak ettiğimiz o. Size de saygım sonsuz hocamBelki de sosyal medya yönetimini çok yanlış yaparak insanları çok bunalttılar. Bir yere zaten var olan şeyi değil, onların sahip olmayıp sahip olmak istedikleri şeyleri getirirseniz ilgi çekersiniz. Zaten benim de ilk ilgimi çektiklerinde oh be dedim, ne güzel sonunda Disney+ olacak derken bir baktım ki neredeyse sadece türk oyuncular, türk içerikler... Ben zaten Türkiye'de yaşıyorum ve ücretsiz olan uydu kanallarına tıkladığımda Disney+ ın bana sunduğu o Türk karakterler, kişiler, diziler, hikayeler her şey var. Ve hatta bıktık artık. Gerçekten bıktık. Bu yüzden Amazon Prime ı seviyorum ben. Netflix üzerinden de son zamanlarda çıkmaya çok başlayan türk içeriklerini beğenmedi yapıp bir daha göstermemesini istiyorum. Evrensel bir şey evrensel kalmalı bence. Türk oyuncularını ve içeriklerini (dizi,film) kesinlikle Amerika veya Avrupa'da oynatmalılar 'ki biz orada kendimizi gösterelim. Bunu kesinlikle desteklerim. Ancak burada zaten her kanal aynı dramayla dolu
![]()
Dayım orta yaşlı bu sene maç izlemek istiyorum dedi Lige para exxene para exxen için internete para tv internete bağlanmıyordu bağlanan aldık para. Eskiden tüplü tv olsun herşey izlenirdi.Bu işin cılkı çıktığını düşünenlerdenim. Maç izlemek istiyorum Exen paralı. Yeni bir film çıkıyor Netflix'te paralı. Amazon ayrı çıkarttı, Disney + ayrı çıkarttı. Hangi birine para yetiştireceğimizi şaşırdıkO yüzden hevesim kalmadığı için almayacağım sanırım.
Dayım orta yaşlı bu sene maç izlemek istiyorum dedi Lige para exxene para exxen için internete para tv internete bağlanmıyordu bağlanan aldık para. Eskiden tüplü tv olsun herşey izlenirdi.
Yayınlanacak çoğu içerik zaten daha önce tr de dublajlı olarak vardı bence seslendirme olur o yüzden. Yeni içerikler içinde yoksa bile yapsınlar seslendirme aylık 35 tl olan bir platformda Türkçe seslendirme olmazsa olmaz ki çocuk içerikleri de fazla olduğundan dolayı sırf çocuğu için alanlar seslendirme yoksa okuma yazma bilmeyen çocuklara altyazı okutamayacaklarından olmalı dublajBu işin cılkı çıktığını düşünenlerdenim. Maç izlemek istiyorum Exen paralı. Yeni bir film çıkıyor Netflix'te paralı. Amazon ayrı çıkarttı, Disney + ayrı çıkarttı. Hangi birine para yetiştireceğimizi şaşırdıkO yüzden hevesim kalmadığı için almayacağım sanırım.