- Tepki
- 0
Selamlar
DisplayPort kablosu kullanmalısınız. Menüden değişecek bir şey değil.Selamlar
ASUS TUF GAMING VG247Q1A
adlı monitörde monitör menüsünden hdmi girişini display port olarak değiştirmem lazım ama nasıl geçiş yapacağımı bilmiyorum monitördeki tuşlarla değiştirmeye çalıştım ama beceremedim bu modelden kullanan varsa veya nasıl değiştireceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi
yok kablom takılı zaten monitörü açtığımda hdmi 1 no signal diyor menüden display porta geçmem lazım ama geçemiyorum monitör tuşlarıylaDisplayPort kablosu kullanmalısınız. Menüden değişecek bir şey değil.
hocam öncelikle arkada 4 tuş var ve menüyü açıyorum fakat sırayı değiştiremiyorum.Hocam arkada 5 yönlü tuşun ortasına basıp buradan değişebilirsiniz. Menü hiç mi açılmıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 22531
Hocam arkada 5 yönlü tuşun ortasına basıp buradan değişebilirsiniz. Menü hiç mi açılmıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 22531
istiyorsanız monitörün arkasını atabilirimhocam öncelikle arkada 4 tuş var ve menüyü açıyorum fakat sırayı değiştiremiyorum.
Atar mısınız?hocam öncelikle arkada 4 tuş var ve menüyü açıyorum fakat sırayı değiştiremiyorum.
istiyorsanız monitörün arkasını atabilirim
bir dakika bekleticemAtar mısınız?
Atar mısınız?
Hocam yuvarlak tuş. Onu üst/alt/sağ/sol yönlendirebilirsiniz. Menüde öyle hareket edebilirsiniz.bir dakika bekleticem
hocam hallettim buldum o tuşu fakat display port takılı olduğu halde no signal diyor.Hocam yuvarlak tuş. Onu üst/alt/sağ/sol yönlendirebilirsiniz. Menüde öyle hareket edebilirsiniz.
Kablonuzu kontrol edin, monitör ve kasadaki giriş yerlerini. Temassızlık varsa ondan olabilir, kabloda sorun olabilir.hocam hallettim buldum o tuşu fakat display port takılı olduğu halde no signal diyor.
tamamdır kontrol edeceğim teşekkürlerKablonuzu kontrol edin, monitör ve kasadaki giriş yerlerini. Temassızlık varsa ondan olabilir, kabloda sorun olabilir.