Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar casper vhy serisi laptop kullanıyorum. Laptopun ekranı yok vga aracılığı ile monitörden görüntü alıyordum. Yeni ssd aldım başka bir pc ile Windows 8.1kurdum şimdi ise ssd boot olmuyor
Durumu tam anlayamadım SSD diski aldınız ve başka bir sistemde Windows kurdunuz ve bu diski Laptop 'a taktınız ama BOOT etmiyor bu mudur? Eğer böyle ise BIOS BOOT ayarlardan ana ilk BOOT sırasına SSD diskinizi seçmelisiniz ki Windows tanınsın. Ayrıca cihazınız eski ise UEFI sistem okumayacaktır ki bu durumda da yine BIOS BOOT sekmesinden BOOT Mode kısmını UEFI yapmanız gerekir.
Çok iyi anlamışsınız ama sorun şu ekran yok laptop üzerinde o yuzden görüntü gelmesin için windows açılmasına gerek. Biosta ama giremiyorum hem uefi hem normal kurulum yaotım genel olmadı bios giremiyorum
Cihaza görüntü gelmiyorsa sorun başka bir şeydendir. BIOS açılmaması diskten olamaz genel bir başka sorun vardır. Siz SSD Diskin montajlarken yanlış bir şey yapmış olabilirsiniz. BIOS sıfırlaması veya diski söküp geri takmak sorunu çözebilir.
Söylediklerini yaptım ama bios bölümünü göremediğim için işim çok zorlaştı ctrlaltdel yapınca restart yapıyor hatta hdd ışığı yanıp sönüyor ama Windows boot olmuyor
Sorun cihaz odaklı bir montaj yada başka bir şeyden kaynaklanıyor sanırım uzaktan halledemeyeceksiniz. Bir yakınınız varsa bu işten anlayan bu virüs vs. olayları ile nasıl yaparsınız bilemem ama anlayan birisi cihazı kontrol etmesi gerek.