Dizüstü bilgisayarım yeniden başlayıp duruyor.

Mustafa Nur Öncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dizüstü bilgisayarım kendi kendini yeniden başlatıp duruyor. Şifreyi giriyorum açılıyor sonra yeniden başlatıyor.

Şifreyi girmeyip kapat diyorum ve kapanmıyor :)

Harddisk kurtarılabilir mi? Bilgilerim vs?

Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

Teşekkürler

E

expert

Guest
Kurtarılır tabi sistem dosyaları zarar görmüş büyük ihtimalle temiz kurulum yapmanız gerekiyor
Sistemin yüklü olduğu bölümü silmeden üzerine kurmanız gerekli bu sayede bilgileriniz sistemde kalıyor format işlemi bittikten sonra c diskin de Windows old a bilgileriniz kalıyor
Disk onarma da yapabilirsiniz fakat önemli bilgileriniz varsa kaybolabilir

KS

Mustafa Nur Öncel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teknosoftyazılım' Alıntı:
Kurtarılır tabi sistem dosyaları zarar görmüş büyük ihtimalle temiz kurulum yapmanız gerekiyor
Sistemin yüklü olduğu bölümü silmeden üzerine kurmanız gerekli bu sayede bilgileriniz sistemde kalıyor format işlemi bittikten sonra c diskin de Windows old a bilgileriniz kalıyor
Disk onarma da yapabilirsiniz fakat önemli bilgileriniz varsa kaybolabilir

Aslında tüm yolları denedim. Zaten yeni temiz format atmıştım ve güncelleştirmelerini de yapmıştım. 5 saatlik bir uğraş ve 2 başarısız sistem geri yükleme sonrasında bilgisayarım açıldı. Şimdi bilgisayarı dinlenmeye aldım bakalım yine aynı sorunu yaşarmıyım bilmiyorum ; bu yüzden geri açmaya korkuyorum. Daha yeni uyuyabileceğimden dolayı bilgisayarla uğraşamıyorum.Alternatif çözümlerinizi de bekliyorum. 
Ve de teşekkürler.

E

expert

Guest
İçini açıp temizleyin işlemci termal macunu yenileyin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri