Dk 4 kasası

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Bence yanlış bir düşünce,Asus rog serisi evet güzel ve elit bir model ama sadece Asus rog serisinde iyidir denilmez,Asus dual modellerinin ne kötülüğünü gördünüz?
Kullandığım için biliyorum eğer üst seviye kartlarını tercih etmiceksem şahsi fikrim MSI olur o anlamda demek istedim alt seviyede MSI bence daha iyi

Bence yanlış bir düşünce,Asus rog serisi evet güzel ve elit bir model ama sadece Asus rog serisinde iyidir denilmez,Asus dual modellerinin ne kötülüğünü gördünüz?
Kötülüğünü görmedim alınır alınmaz değil hani ikisi arasında dedim tercihim MSI olur dualde kullandım MSI da o ayarda kullandım bilmiyorum bana daha serin geldi

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,460
Geçen hafta forumdaki arkadaşların yardımıyla dk4

almaya karar vermiştim ama bir kaç aksilik çıktı ve karar verdiğim zaman hemen alamamıştım. Bugün sorunları çözdüm ama sistemin kasasının değiştiğini ve ufak bir zam geldiğini gördüm. Zam çok değil o yüzden neyse diyebiliyorum ama kasa bana sorun çıkarır mı çıkarmaz mı emin değilim ve ne yalan söyleyeyim görüntü olarak da hiç hoşuma gitmedi. Birkaç incelemeye baktım ve sanırım sadece egzoz fanı var üstüne psunun güç tuşuna da erişilmiyor sanırım. Sizce hala alınır mı bu sistem? Yoksa

Bu sisteme mi yöneleyim veya biraz bütçemi aşıyor fakat dk4 ün kasasını mı değiştireyim seçeneklerden?
Haqqus alın bence. Parça kalitesi olarak daha iyi her türlü. PSU da 650W yapılırsa tam olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri