DK4 KASA Değişikliği

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Hocam bir sorun yaşamam demi ya bilemiyorum şuan bana sade çok gitmiyor cumartesi sipariş edecektim haftaya kdr bekleyeyimmi kas değişir mi
Hazır sistem olarak alıyorsunuz, parçalar uyumludur. Kasa değişse belki daha kötüsü gelir. Kasa içinize sinmiyorsa bekleyebilirsiniz.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı
Sistemin kasası değişmiş alınır mı kasa biraz kötü gözüküyor da
Bu fiyatlara başka sistem varmı
https://www.gencergaming.com/shiftd...b-3200-mhz-ddr4-rgb-gaming-oyuncu-bilgisayari
Ram ve SSD bi model yükseltip alınabilir.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bence gamingendeki sistemi alma tek egzoz fanla geliyor sıcaklık farkeder ve psu 550w gençer de 650W kullanılmış daha iyi olur.
Yok hocam eyvallah kasa tek fanla geliyor ama full mesh sıcaklık sorunu yaşanmıyor incelemelerine baktım 550w psu fazla fazla yetiyor upg düşünmüyorum,gençer gamingede güvenim yok.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Yok hocam eyvallah kasa tek fanla geliyor ama full mesh sıcaklık sorunu yaşanmıyor incelemelerine baktım 550w psu fazla fazla yetiyor upg düşünmüyorum,gençer gamingede güvenim yok.
Karar sizin hocam ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum Gençerdeki parçalar her türlü daha iyi. Bu aralar kendilerini düzeltmişler galiba o yüzden önerdim. Gaming gende de sıkıntı yaşama ihtimaliniz var bir çok şikayet mevcut yani bu şans işi.

Son düzenleme:

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Vs
200 tl verip haqqus sistemi alayım mı parça kalitesi aynımıdır asus msi?
200 TL farkla alınabilir. Haqqus sistemde iyi görünüyor.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Karar sizin hocam ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum Gençerdeki parçalar her türlü daha iyi. Bu aralar kendilerini düzeltmişler galiba o yüzden önerdim. Gaming gende de sıkıntı yaşama ihtimaliniz var bir çok şikayet mevcut yani bu şans işi.
Ya gaming genden arkadaşım sipariş verdi diye güveniyor babam gençer gaminge güvenmiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri