DK4 VS HAQQUS İNTEL

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri bir sorum olacaktı artık kredi kartın faturası kesildi bu akşam inşallah sipariş edeceğim fakat hala iki sistem arasında kararsızım sizce hangisi

İki sistem parça kalitesi iyi midir haqqus inteli alayım mı
Etiketler: @Çağdaş Işık @BilgisayarcıGenç @IronMusk @n7cati @lckyvg
@Çağdaş Işık @BilgisayarcıGenç sizin fikirlerinizide bekliyorum

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Bu arada sıcaklık değerlini değerlendirirken DK4 ün tek egzoz fanla geldiğini unutmayın Her tarafı mesh olabilir fakat içeri hava üfleyen Fan olmadığı zaman sıcaklık 4 fanlı mesh kasaya göre daha yüksek olacaktır.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Bu arada sıcaklık değerlini değerlendirirken DK4 ün tek egzoz fanla geldiğini unutmayın Her tarafı mesh olabilir fakat içeri hava üfleyen Fan olmadığı zaman sıcaklık 4 fanlı mesh kasaya göre daha yüksek olacaktır.
Ya çok kararsız kaldım çağdaş hocam dk4 diyor siz msi ne yapsam acaba

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Neoldu hocam pmdende yazdım kusura bakmayın neden dk4 sizce? Ne gibi farkları var ikisi arasında yani
Diğer sistemdeki ekran kartının soğutması kötü ve @yunusx36 dediği gibi ayriyetten fan almanız gerekmekte eğer uğraşamam dersen diğer sistemi al.
Ne oldu kısmında da bu forumda başka bir forumun görselini paylaşıp nasıl konu açarım diye soruyorsunuz o forumda konu açabilirsiniz bunda herhangi bir yasak yok ama açtığınız konu nasıl konu açarım diye sorum üstüne forumun görselini paylaşmanız kurallar gereği normal karşılanmaz.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Rica ederim hocam inşallah sizede nasip olur

Neden hocam peki
Msi mech serisini sevmedim hiç. Rx 6600 ısınmayan model olsa bile dual soğutma ve performansta genel olarak daha iyi. Yeni kasanın soğutma olarak iyi olacağını düşünüyorum, görüntüsü de kötü gelmiyor. Asus ürünlerininden de hep iyi performans aldım.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Haqqusu alabilirsin. Kasa farkı var, çevre bileşenleri vb alıcaksın bir de fana para harcama bence
Msi mech serisini sevmedim hiç. Rx 6600 ısınmayan model olsa bile dual soğutma ve performansta genel olarak daha iyi. Yeni kasanın soğutma olarak iyi olacağını düşünüyorum, görüntüsü de kötü gelmiyor. Asus ürünlerininden de hep iyi performans aldım.
Sen kafana yatanı al, böyle yaparsan iki sistemi de sabaha kadar tartışırız bence.
Ya şöyle dk4teki kasa içime çok sinmedi tamam kompakt vs güzel ama hep aklımda o rgb ışıklı büyük kasalar vardır eğer soğutmalar vs aynı ise haqqusu alacağım anladığım kadarı ile öyle msi modelinde aşırı yüksek kronik sorunlar yok galiba kararım sanırım haqqusda eğer denk sistemler ise
Diğer sistemdeki ekran kartının soğutması kötü ve @yunusx36 dediği gibi ayriyetten fan almanız gerekmekte eğer uğraşamam dersen diğer sistemi al.
Ne oldu kısmında da bu forumda başka bir forumun görselini paylaşıp nasıl konu açarım diye soruyorsunuz o forumda konu açabilirsiniz bunda herhangi bir yasak yok ama açtığınız konu nasıl konu açarım diye sorum üstüne forumun görselini paylaşmanız kurallar gereği normal karşılanmaz.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Ya şöyle dk4teki kasa içime çok sinmedi tamam kompakt vs güzel ama hep aklımda o rgb ışıklı büyük kasalar vardır eğer soğutmalar vs aynı ise haqqusu alacağım anladığım kadarı ile öyle msi modelinde aşırı yüksek kronik sorunlar yok galiba kararım sanırım haqqusda eğer denk sistemler ise
Msi sorun çıkaracak gibi durmuyor. Dediğim gibi zaten rx 6600 ısı sorunu olan bir model değil. İçinize msi siniyorsa onu alın.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Hocam düzeltme yapıyorum,evet msi mech modelleri ısınan modeller fakat bu serinin 6000 modellerinde bu sorunun ortadan kalktığı söyleniyor,yani özetle ikiside alınabilir, kasanın güzel durmasını istiyorsan al geç haqqus sistemi.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Doğru karar Sırf kart asus diye diğer parçaları haqqusa göre kötü olan sistemi seçmek mantıksız olurdu. Asus dual de sıkıntılar yokmu var bazı modellerinde kronik sıkıntılar var Tuf serisinde bile ısınma problemi vardı tabi bunlar düzeltildi aynı şekilde MSI da düzeltti.

halxl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
haqqus un videosunun altına yapilan bazi yorumlarda bileşenleri teker teker topladığında daha ucuza geldiğini soyleyenler var bu durum hala varmı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri