DNS ayarların

Croscow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhaba. Pubg lite ta aldığım bi hata yüzünden yardım istedim ve birisi bana bi ayar yapmamı söyledi yaptım ve şuan bilgisayarım internete girmiyor. Yaptığım işlemler sırasıyla
ipconfig/flushdns
netsh int ip reset

Ne olduysa bu komutlardan sonra oldu ve birdaha giremedim internete googleda arama yaptığımda veya kısayollardan birine tıkladığımda bekliyor bekliyor sonra bu siteye ulaşılamıyor yazıyor. Daha sonra başka bikaç komut daha söylendi 
ipconfig/flushdns
ipconfig/release 
ipconfig/renew 

Bunlarıda yaptım fakat işe yaramadı
Daha sonra DNSi manuel olarak 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarladım yine girmedi modem resledim pc resledim herşeyi yaptım ama bi türlü internete girmiyor. Lütfen yardımınıza acil ihtiyacım var bilgili insanlar yazarsa çok mutlu olurun

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Driver sorunu gibi duruyor. Başka bir bilgisayardan anakartının driverını indirmen mümkün mü?

Bu tarz bilmediğiniz ayarları yapmanızı tavsiye etmiyorum.

KS

Croscow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Driver sorunu gibi duruyor. Başka bir bilgisayardan anakartının driverını indirmen mümkün mü?

Bu tarz bilmediğiniz ayarları yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Maalesef hocam mümkün değil şuan. Kendi başıma halletmeye çalışıyorum son çare olarak format atıcam ilk haline düzelir mi bu durum ? Hiçbir sorun yoktu ya kimseden de yardım alamıyorum bütün forumlara yazdım face gruplarına yazdım kimse yardım edemedi/etmedi

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Driver indirebilirsen eğer güncellemesini gerçekleştir ve geri dönüş yap

Hocam o zaman tek çözüm yolu format. Sorun yazılımsal çünkü :(

Dosyalarını D diskine taşı ve C'ye format at

KS

Croscow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Driver indirebilirsen eğer güncellemesini gerçekleştir ve geri dönüş yap

Hocam o zaman tek çözüm yolu format. Sorun yazılımsal çünkü :(

Dosyalarını D diskine taşı ve C'ye format at

Hocam şuanki işletim sistemini yüklediğim flashtan tekrar yüklicem de win10 u harici ekran kartım var bide gömülü var Format atınca görüntü gelir dimi ? bide harici ekran kartının driverını silmeme gerek var mı ddu ile falan tekrar kurunca gidecek sonuçta ? Son olarak ekran kartı driverını tekrar kurduktan sonra manuel olarak bişey yapmama gerek var mı ekran kartının kullanılması için

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hayır manuel olarak yapman gereken bir şey yok. Görüntü gelir. Zaten internete bağlanınca Windows otomatik kendi de güncellemeler yapıyor :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri