Dolandırıldım Instagram(Bilgiler Elimde)

GÖKTUĞ EFE ÇOBAN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
instagramdan valorant vp alıcaktım dolandırıldım tam 130 tl satıcının 2 farklı iban attı 2 side elimde 2 farklı ad var elimde 2 farklı iban var napabiliriz şuan anlıyan yardım ededbilirimi whatshap fotorafıda var adreside elimde

safak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
iban ve isimle pek bir şey yapamazsın mahkemeye verebilirsin o da 130 tl den daha masraflı olur

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Savcılığa gideceksin. Ancak dolandırıcı yurtdışı vpn vs kullandıysa pek bir şey elde edemeyebilirsin.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
instagramdan valorant vp alıcaktım dolandırıldım tam 130 tl satıcının 2 farklı iban attı 2 side elimde 2 farklı ad var elimde 2 farklı iban var napabiliriz şuan anlıyan yardım ededbilirimi whatshap fotorafıda var adreside elimde
130tl icin kimse bisey yapmaz gecmis olsun. Bu devirde kimse kimseye 10tl ucuz bisey satmaz yasayarak tecrube etmissiniz

KS

GÖKTUĞ EFE ÇOBAN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
11
130tl icin kimse bisey yapmaz gecmis olsun. Bu devirde kimse kimseye 10tl ucuz bisey satmaz yasayarak tecrube etmissiniz
ilk başta 11.90 lık aldı geldi kullandım sonra yüksek miktar olunca dolandırdı normalde asla almam öyle bilinmedik yerlerden

AkifErdem

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
25
Hocam geçmiş olsun vp alırken instagram üzerinden almayın klasgame,trendyol yada bynogame üzerinden alabilirsiniz.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Geçmiş olsun açacağınız davanın bedeli zaten ucuz olduğu için ciddiye almazlar.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Bu durumu kimsenin umuesayacagini sanmıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri