Dolap Kargodaki Ürünü Iptal Edebilir Miyim?

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba dolap üzerinden cihaz takası yaptık benim cihazı kargoya verdim dağıtıma çıkmış bana gelen ürün boş kutu çıktı ve gönderdiğim cihaz dağıtımda iptal edilebilir mi ? Kargoyu arasam dolapta canlı yardıma sordum kargoda olan ürünler yola ve dagıtımda iptal edilmiyor dedi

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Sorduğun soruyu cevaplamışsın saten :D Desteğe kargoyu iptal etmeyi değilde boş kutu geldiğinden bahsetsen belki yardımcı olabilirler.

KS

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Sorduğun soruyu cevaplamışsın saten :D Desteğe kargoyu iptal etmeyi değilde boş kutu geldiğinden bahsetsen belki yardımcı olabilirler.
Aynen ama onuda sordum destek talebi oluşturucaz dedi sonuç çıkmadı yolda daha ürün transferde kargoyu arasam teslim etmeyin desem etmezler mi dolapta kargolandı gözüküyor iptal yeri falan yok yarın teslim edilicek adama bana boş kutu verdi

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Hocam bir arkadaşıma bu durum başına geldi.
Dolap pek arkasında durmadı kargoyu alırken kontrol etmediği için şuanda sizin daha teslim edilmedi sözleşme ve prosedür nasıl işliyor bir bilgim yok. Bizde dolap siz ürünü almadığınızı nasıl bilelim karşı tarafa gittikten sonra ürün haklarınızı arayabilirsiniz dediler.
Umarım değerli bir şey değildir ne takas etmiştiniz ?

KS

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Hocam bir arkadaşıma bu durum başına geldi.
Dolap pek arkasında durmadı kargoyu alırken kontrol etmediği için şuanda sizin daha teslim edilmedi sözleşme ve prosedür nasıl işliyor bir bilgim yok. Bizde dolap siz ürünü almadığınızı nasıl bilelim karşı tarafa gittikten sonra ürün haklarınızı arayabilirsiniz dediler.
Umarım değerli bir şey değildir ne takas etmiştiniz ?
Evet bende canlı yardıma yazdım kargo aşamasında iptal edemiyoruz dediler teslim edilince ediliyor galiba takas ettiğim i5 12400f 4060 ti sistemdi bana gelende patatesti kargoyu açtım kriz geçirdim resmen şaşırdım laptop bekliyordum laptopla takas yaptım

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Evet bende canlı yardıma yazdım kargo aşamasında iptal edemiyoruz dediler teslim edilince ediliyor galiba takas ettiğim i5 12400f 4060 ti sistemdi bana gelende patatesti kargoyu açtım kriz geçirdim resmen şaşırdım laptop bekliyordum laptopla takas yaptım
ah be hocam neden öyle bir takas yaptınız görmeden gözünüzü seviyim :(

adam kargoyu teslim aldıktan sonra ulaşamazsınız ki kargoyu kendi rızanız ile gönderdiniz. Ancak adam hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunursunuz.

KS

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
ah be hocam neden öyle bir takas yaptınız görmeden gözünüzü seviyim :(

adam kargoyu teslim aldıktan sonra ulaşamazsınız ki kargoyu kendi rızanız ile gönderdiniz. Ancak adam hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunursunuz.
Evet yolda veya transfer aşamasındayken edebilir miydim onu merak ettim keşke etseydim belkide geri alabilirdim

KS

sokaner

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
sen direkt kargoyu ara istersen bir durumu anlat

az buz para değil yazık yani
Evet ama kargo kapalı yarın arıcam ama dolapta iptal etme yeride yok kargo birşey yapamaz bence şansımı denicem yinede ama zor gibi çünkü kargonun yetkisi yoktur

mert.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
112
Kargonun müşteri hizmetlerine durumu anlatın. Bir sonuç çıkmazsa kargonun ulaştığı kargo şubesini arayın durumu anlatın. Belki kargonu direkt geri iade yapabilirler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri