Soru Dolap’tan Alınan Playstation 5 Pro Hakkında Nelere Dikkat Etmeliyim?

gowlet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Arkadaşlar selamlar. Dolap’tan yurtdışı PS5 Pro sipariş ettim. Fotoğraflarda cihaz kapalı kutu şeklinde gözüküyor. Bunu net bilemeyiz ama geldiğinde cihaz hakkında nelere dikkat etmeliyim? Ürünü yurt dışından almış hatta yurt dışı mağazasının faturası da varmış. Dikkat etmem gereken hususlar nelerdir?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
205
Türkiye içi garantisi yok bişi olur arıza verirse ürünle ve tamircilerle baş başasın bunu bil. Bilkomdan gram destek alamazsın.

KS

gowlet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Türkiye içi garantisi yok bişi olur arıza verirse ürünle ve tamircilerle baş başasın bunu bil. Bilkomdan gram destek alamazsın.
Hocam artık burdaki fiyatlarla başa çıkamıyoruz. Senelerdir PS4 kullandım temiz kullanırım, önlemimi alırım. Hiçbir sorun yaşamadım. Yaşayacağımı düşünmüyorum. Benim burda sormak istediğim kontrol etmek için fikirlerinizi öğrenmekti.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
hocam dolapta insanın iletişimi ve profilindeki yorumların onemi buyuk. ben en cok bunlara dıkkat edıyorum. biraz karsındakine bel baglamıs olacaksın. cihaz kontrol ıcın verebılecegvım bır tavsıye yok ne yazık ki...

KS

gowlet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam dolapta insanın iletişimi ve profilindeki yorumların onemi buyuk. ben en cok bunlara dıkkat edıyorum. biraz karsındakine bel baglamıs olacaksın. cihaz kontrol ıcın verebılecegvım bır tavsıye yok ne yazık ki...
Kullanıcı yorumları ve puanlar güzeldi.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
763
süper satıcı ise ilana video eklemesini isteyebilirsin yorumlarda detaylıca sor hocam. soruların cevaplarını ekran resmi al. üründe dediklerinin dısında bır sey cıkarsa destek birimine iletirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri