Soru Dolby Access Sistemi Görmüyor?

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Merhabalar windows 10 pro kullanıyorum. Logitech z407 2.1 sistem aldım. Bluetooth ile bağladığımda pc'ye seste kopmalar yaşıyorum kopuk kopuk geliyor. Aux girişi ile bağladığım zaman sorun yok. Laptopta denedim bluetooth ile onda sorunsuz çalışıyor cihazlık bişi değil yani. Dolby access satın aldım tiz ayarı yapmak için. Bluetooth ile bağlıyken uzamsal ses biçiminden seçebiliyorum Dolby Access'i lakin auxa geçince uzamsal ses biçimini ayarlıyamıyorum. Seçenek kapalı oluyor bi şekilde aktif edemedim. Bluetooth ile bağlıyken hoparlörleri kulaklık olarak görüyor aux ile bağlıyken Hoparlör (Realtek USB Audio) olarak görüyor işin içinden çıkamadım bi türlü. Bilen biri yardım edebilir mi?

ANAKART: MSI MAG B650 TOMAHAWK WİFİ

İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS 10 PRO

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Realtek üzerinde Asus markası gibi arayüz var ise ayarlar da jack girişlerini ayırıp kullanmayı dene.real 2.jpg

Ekli dosyalar

• real 1.jpg
    real 1.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 4
KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Realtek üzerinde Asus markası gibi arayüz var ise ayarlar da jack girişlerini ayırıp kullanmayı dene.Ekli dosyayı görüntüle 42067
Hocam bi nokta da ilerledim sanırım. Saçma gelebilir ama wifi antenini taktım kopma ortadan kayboldu. Bluetooth ile kullanıyorum aux geçince malesef dolby seçeneğini bir türlü alamadım ne yaptıysam.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hocam bi nokta da ilerledim sanırım. Saçma gelebilir ama wifi antenini taktım kopma ortadan kayboldu. Bluetooth ile kullanıyorum aux geçince malesef dolby seçeneğini bir türlü alamadım ne yaptıysam.
Aux tarafında extra özellikler Digital Output üzerinden çalışır ayarlarlarını etkinleştirmek lazım. Wifi bağlantısını antensiz kullanmak veri kaybına neden olur doğrudur. Anten DB değeri en az 5 Desibel olmalı 5-7-10 Dbi seşklinde antenler mevcut Dbi değeri ne kadar yüksek olursa çekim gücü ve veri aktarma kalitesi o kadar iyi olur sizin için.

KS

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Aux tarafında extra özellikler Digital Output üzerinden çalışır ayarlarlarını etkinleştirmek lazım. Wifi bağlantısını antensiz kullanmak veri kaybına neden olur doğrudur. Anten DB değeri en az 5 Desibel olmalı 5-7-10 Dbi seşklinde antenler mevcut Dbi değeri ne kadar yüksek olursa çekim gücü ve veri aktarma kalitesi o kadar iyi olur sizin için.
Ethernet ile bağlıyım normalde hocam da. Ben Bluetoothu bu kadar etkileyeceğini tahmin edemedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri