PChocası 3080li sistem satan varsa alınabilirartık orta seviye sistem çıkartsada alsak hocam 23k bütçe var hala ne alacağıma karar veremedim güzel bir sistem bekliyorum..
PChocası 3080li sistem satan varsa alınabilirartık orta seviye sistem çıkartsada alsak hocam 23k bütçe var hala ne alacağıma karar veremedim güzel bir sistem bekliyorum..
Verilmez değmez.1660 Ti sisteme 8-8.5K verilir mi?
Verilmez.1660 Ti sisteme 8-8.5K verilir mi?
Super değil hocam 1660ti ha asus kutularında değişiklik yaptıysa bilemem.Ekran kartı GTX olacak blurlu fotoda olsa RTX olacağı anlaşılırdı RTX yazısı daha büyük GTX'e göre onun dışında alttaki beyaz yazı gene GTX yazısını geçtiği için yazı uzun bu da 1660 Super olacağının göstergesi ramler zaten belli kendisi gösterdi onları SSD WD Green serisi keza anakartıda söylemişti ASUS'un H serisi işlemci ise i5 12. nesil nerden anladın derseniz intelde yeni kutularda serisine göre kutudaki mavilik koyulaşır i3 çok açık bir maviye sahip yukarıdaki daha koyu bir kutu ondan i5 olacak kasa thermaltake olduğu belli ama hangi model onu çıkaramicam
Bu arada neden ti değilde 1660 super onuda söyliyim iyi incelerseniz blurlu fotoda gtx yazısının altındaki beyaz yazı 2 parça ve 2. parçadaki beyaz yoğunluğu daha fazla ondan ti olamaz ti daha kısa boy olarak bakarsan beyaz yazının boyu geforce yazısının ortalarında ti da öyle olmuyor ondan ti değil super olcak
Ekli dosyayı görüntüle 10878Ekli dosyayı görüntüle 10879Ekli dosyayı görüntüle 10880
https://www.asus.com/tr/motherboards-components/graphics-cards/dual/dual-gtx1660s-o6g-evo/ 1660 superin sitesinde gene gpu tweak 2 yazıyor paylaşılan fotoda kutunun içinden çıkan görseldi o kutu içeriğini tam bilmiyorum onada bakarım unboxingden ama ben hala super olduğunu düşünüyorumSuper değil hocam 1660ti ha asus kutularında değişiklik yaptıysa bilemem.
Açıklama;2-3 gün önce kutunun üst tarafında GPU TWEAK 2 yazan bir resim paylaşmıştı.Dikkat ederseniz 1660 superin kutusunda bu yazı yok.
tamam hocam ti mış çekilen tweak yazısı kutunun üstüymüş 1660ti olcak doğrudSuper değil hocam 1660ti ha asus kutularında değişiklik yaptıysa bilemem.
Açıklama;2-3 gün önce kutunun üst tarafında GPU TWEAK 2 yazan bir resim paylaşmıştı.Dikkat ederseniz 1660 superin kutusunda bu yazı yok.
rtx 2060 şoku :dtamam hocam ti mış çekilen tweak yazısı kutunun üstüymüş 1660ti olcak doğrud
Bu sistem video edit ve canlı yayın konusunda 12100f- rx 6600 kombinasyonundan daha iyi performans gösterir mi?Donanım arşivi 06.11.2022 tarihinde giriş seviye bir sistem çıkaracak.Düşük bütçeli kardeşlerim takip edebilirsiniz.
Paylaştığı hikayeye göre tahminen nvidia ekran kartı olacak.