- Konu Sahibi
1 saat arayla tekrar stoklara gelecekmiş 100er adetda forumda ekran görüntüsü attı...zaten siteye erken yayınlanmış sistem..neyse alasım yoktu zaten iyice soğudum
1 saat arayla tekrar stoklara gelecekmiş 100er adetda forumda ekran görüntüsü attı...zaten siteye erken yayınlanmış sistem..neyse alasım yoktu zaten iyice soğudum
İzlenme kaygısı hocam bunlar hep başlığa çok tilt oldum halbuki severdimValla ben sistemi beğenmedim açıkcası. Fiyatı biraz uygun. Ama Dünyanın falan en iyisi değilKendim toplasam aynı sistemi aynı parçalarla 14.800₺ ye topluyorum. Kaldı ki aynı sistemi sinerji 200₺ daha ucuza cıkardı az önce. Psu su kötü sadece. DA sistemleri artık eskisi gibi değil. Pch ve modart son zamanlarda çok daha iyi sistemler çıkarıyor.
Olayı o zaten, geçen bir hikaye attı instadan. Şey diyodu, benim yaptığım her sistem piyasanın en iyisi, kralı oluyor ama bu başka diyordu.İzlenme kaygısı hocam bunlar hep başlığa çok tilt oldum halbuki severdim
hocam buda olabilir https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...ZZq31Lrx7CS9sIoFxDIxtByXHiAa8BrLYqmKc5ym_6BnkDonanım arşivi son videosundaki sistem alınır mı sizce iyi mi?
Stok bitmeden cevaplarsanız sevinirim
Alt edit : 19:00 ilk denememde alamadım stok hemen bitti
Alınır mı bu sistem sizce? DA nın sistemiyle farkı nedir?
ram kasa ve psu farklıBu da stokta yok şuan alınır mı bu sistem sizce DA nın sistemiyle farkı nedir?
Ram kötü , İyi bir PSU değil(!) , SSD kötü Da nın sitemine göreAlınır mı bu sistem sizce? DA nın sistemiyle farkı nedir?