Donma aniden kapanma

Yusuf Sağdiç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Beyler pc aniden donuyor yada direk kapanıyor .... kapanınca bazen mavi ekran hataları veriyor bazende 5 uzun bip sesi verip açılmıyor ... tayin nedeni ile ağrı doğubeyazıta gidecem 2 gün sonra ... 2 güne halletmek istiyorum yardımcı olabilecek fikir verebilecek var mı??
Ramler test edildi şuan hdd test ediyorum

Mavi ekran hatalarının başlıcaları
Driver overran stack buffer
Page fault in nonpaged area
Driver ırql not less or equal

Not: driverları da güncelledim

Kernel securty check failure

Son verdiği mavi ekran hatası bu

KS

Yusuf Sağdiç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci hatası gösteriyor doğrudur ama oc açılıyor da kullanıyorum mesela kapanmadığı sürece oyun felan oynanıyor witcher 3 oynuyorum kasmıyor sıkıntı yapmıyor bnde ne yapacağımı şaşırdım

KS

Yusuf Sağdiç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dondu pc uzun süre oynadım sonra power tuşundan kapattım tekrar açtığımda yine aynı 5 bip sesi

KS

Yusuf Sağdiç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Test etmek için kullanacaktım fakat pc aniden donduğu için testleri tamamlayamadım ... kendi vaktimde olmadığı için bilgisayarcıya bırakmak zorunda kaldım... değerli yorumlarınız için teşekkür ederim ... sorun çözülünce buradan size de yazarım

KS

Yusuf Sağdiç

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hardiskimde oluşan sektör arızalarından meydana gelmiş ... onlar tamir edilince sorun düzeldi... şuan kendim bakamıyorum ama kardeşim kullanıyor ... sıkıntı olmadığını söyledi... kendim hardiski test edememiştim zaten kapandığı için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri