Soru Donma Sorunu

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Selamlar cümleten dostlar,

Son iki gündür pc leauge of legends oynarken (2.ekranda bir video açık) bi anda donuyor ve kasadan reset tuşuna basıp yeniden bşlatıyorum. Tam olarak problem neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Kasa 6 aylık - işlemci AMDRyzen5600x (stok fan ile çalışıyor) boşta iken 50 - 60 derece arası anlık olarak. Oyuna girdiğimde LOL-Valo sıcaklık 79 - 85 derece arası gidip geliyor. 2.ekranda bişiler hep açık onu belirtiyim.

kaandenizbilkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam ikinci monitoru yeni taktiysaniz hz değerlerini kontrol edin bir de ekran kartı desteklemiyor olabilir

KS

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Hocam ikinci monitörü yaklaşık üç haftadır kullanıyorum hz değerlerini kontrol edebileceğim bi arayüz var mı ? Ekranın arkasındaki konsol yardımı ile mi bakabiliyorum ona

kaandenizbilkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam ikinci monitörü yaklaşık üç haftadır kullanıyorum hz değerlerini kontrol edebileceğim bi arayüz var mı ? Ekranın arkasındaki konsol yardımı ile mi bakabiliyorum ona
Hocam sağ tıklayıp görüntü ayarlarından bakabilirsiniz ben 144 hz monitör aldim ama ayarlamadigim için 4 ay 60 hz de kullandım 144 e geçince dünya varmış dedim

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
5600x zaten sıcak çalışan işlemci oyun oynadıkça daha da sicak çalışır sıcaklıktan donuyor olabilir
Selamlar cümleten dostlar,

Son iki gündür pc leauge of legends oynarken (2.ekranda bir video açık) bi anda donuyor ve kasadan reset tuşuna basıp yeniden bşlatıyorum. Tam olarak problem neyden kaynaklanıyor olabilir ?

Kasa 6 aylık - işlemci AMDRyzen5600x (stok fan ile çalışıyor) boşta iken 50 - 60 derece arası anlık olarak. Oyuna girdiğimde LOL-Valo sıcaklık 79 - 85 derece arası gidip geliyor. 2.ekranda bişiler hep açık onu belirtiyim.

KS

SirDexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053

Kasa bu hocam siz müsait zamanda bakar mısınız?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri