Dönüştürücü

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
hocalarım selam
yeni bir monitör aldim monitör hdmi girişli benim ekran kartında ise hdmı yok bu yüzden bir dönüştürücü satın aldım lakin ekrana görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim(resimleri aşağıya bırakıyorum) yardımcı olursanız sevinirim

IMG_20230914_201909.jpg

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
hocalarım selam
yeni bir monitör aldim monitör hdmi girişli benim ekran kartında ise hdmı yok bu yüzden bir dönüştürücü satın aldım lakin ekrana görüntü gelmiyor nasıl çözebilirim(resimleri aşağıya bırakıyorum) yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyayı görüntüle 27063
Çeviricinin bozuk olma ihtimali var mı? Aynı işlemi hdmi girişi bulunan tv da da denermisin

KS

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
kuvvetle muhtemel çünkü VGA kablomda sıkıntı yok denedim

ama deneyip size döneceğim

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
hocalarım selam

Ekli dosyayı görüntüle 27063
Dönüştürü tam tersi yünlü de çalışıyor olabilir, aldığınız yerde yazıyordur. Yoksa dönüştürücüyü iade edin. Ekran kartında dvi varsa onu kullanın daha iyi olur. Dönüştürücü yerine bir ucu vga bir ucu hdmi kablolar daha sağlam geliyor bana.

KS

smhylcn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
yardıminiz için teşekkür ederim dönüştürcu bozukmus TV'ye de görüntü vermedi maalesef

Dönüştürü tam tersi yünlü de çalışıyor olabilir, aldığınız yerde yazıyordur. Yoksa dönüştürücüyü iade edin. Ekran kartında dvi varsa onu kullanın daha iyi olur. Dönüştürücü yerine bir ucu vga bir ucu hdmi kablolar daha sağlam geliyor bana.
rica etsem linkini atabilir misiniz ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
rica etsem linkini atabilir misiniz ?
Sizin amacınıza uygun yönde vgayı-hdmi a çeviren ürün bulmakta zorlandım açıkçası. Tam tersi işlevde ürünler var ama bir tek aşağıdaki ürünü buldum sizin kullanımınıza, evet fiyat abartı.
Vga hdmi link

Dvi varsa görüntü daha kaliteli olur, hdmi kalitesinde görüntü alırsın. Onun içinde bir dönüştürücü atayım.
1. ürün kısa
2. ürün kablo

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri