- Tepki
- 209
İndirime girmiş 180TL den 45TL ye %75 indirim almak isteyenler kaçırmasın
Bu serisi iyi mi ya cs'de ajan almak ve bunun arasında kaldım galiba.İndirime girmiş 180TL den 45TL ye %75 indirim almak isteyenler kaçırmasın
Gayet iyi doom eternal ama siz bilirsiniz yinedeBu serisi iyi mi ya cs'de ajan almak ve bunun arasında kaldım galiba.
Tam onu gördüm yanında alınca veriyor mu diye ama galiba vermiyor.bu eternal değil bilginize. doom eternal 87 tlEkli dosyayı görüntüle 25763
Kanka attığın şey edition yani mod haberin olsunbu eternal değil bilginize. doom eternal 87 tlEkli dosyayı görüntüle 25763
dostum bence biraz daha öğrenmelisinKanka attığın şey edition yani mod haberin olsun![]()
Tamaam benim attığım ne söyle bakimdostum bence biraz daha öğrenmelisindoom eternal düz versiyonu demek standart edition. edition'un kelime anlamı versiyon demektir.
![]()
1. Olarak doom Eternal ancak 2016 modelibu senin attığın düz doom. çıkış yılı 2016 ve eternal olduğuna dair bir ibare yok. zaten eternal değil.
Ekli dosyayı görüntüle 25767
buda benim attığım eternal olan ve çıkış yılı 2020 olan
Ekli dosyayı görüntüle 25768
sana verdiğin bilginin yanlış olduğunu söylüyorum düzgün bi şekilde ama benim verdiğim doğru bilgiye haha atıp dalga geçiyosun![]()
hocam bu arabamı doom eternal ile doom (2016) farklı oyunlar1. Olarak doom Eternal ancak 2016 modeli
Senin attığın ise 2020 dedigin gibi indirime girmiş 2016 modelini attım isteyen alır diye sen diyorsun doom Eternal değil hadi ben yalan söylüyorum Steam ve oyunda mi söylüyor neyse tamam
kardeşim anlamamakta ısrar ediyosun hala ya. DOOM oyunun kendi ismi ETERNAL bi sürümü nası GTA 4-5 vardır DOOM ETERNAL'de bi sürüm. 2016da çıkan DOOM düz DOOM'dur. ETERNAL değildir. ETERNAL FARKLI BİR OYUNDUR OYUNUN İSMİNDEN BAĞIMSIZ BİR OYUNDUR. DOOM İLE DOOM ETERNAL FARKLI OYUNLARDIR.1. Olarak doom Eternal ancak 2016 modeli
Senin attığın ise 2020 dedigin gibi indirime girmiş 2016 modelini attım isteyen alır diye sen diyorsun doom Eternal değil hadi ben yalan söylüyorum Steam ve oyunda mi söylüyor neyse tamam
anlatamıyorum hocam ya anlamamakta ısrarcı arkadaş yanlış bilgi veriyor sonra diretiyor doğru diye. aşağılamadan düzgünce belirtiyorum yanlış bilgi diye. anlamamakta ısrarcı.Doom 2016 / doom eternal farklı oyunlar neyini tartışıyosunuz , düz doom yazan 2016 oyunu
Doom Eternal ile farklı oyun1. Olarak doom Eternal ancak 2016 modeli
1. Olarak doom Eternal ancak 2016 modeli