Soru Doom Eternal Alınırmı?

real dexter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Epicte deluxe 500tl normal 250tl Doom eternal alınırmı o fiyata
Last of us part 1 de 500tl alınırmı bilemedim yada cs skinmi alsam?

cgokhans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Kardeşim ben aldım. Biraz oynadım. Sarmadı beni ya. Saran insanlar da var. Bam güm canavar öldürüp duruyorsun. Biraz haritası da kafamı karıştırdı. En son ilerlemem de kaydolmadan kapatmışım sinirlendim sildim.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
Taner Hocam'dan görüp GamePass ile oynamıştım güzel bir oyun ama beni pek sarmadı onun yerine şahsi olarak The Last of Us'u tercih ederim fakat Doom Eternal'da kesinlikle kötü bir oyun değil ve şans verilmeyi hak ediyor.

Eğer oyunu/türü seviyorsan biraz alışmadan sonra saatlerini gömebileceğin bir oyun ama hikaye arıyorum diyorsan TLOU Part 1'i alıp geçebilirsin.

EDIT: Gökhan hocam geçen ayki gönderiye yorum yapmışsınız ya 😅 yorumu yazdıktan sonra farkettim
😬

cgokhans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Taner Hocam'dan görüp GamePass ile oynamıştım güzel bir oyun ama beni pek sarmadı onun yerine şahsi olarak The Last of Us'u tercih ederim fakat Doom Eternal'da kesinlikle kötü bir oyun değil ve şans verilmeyi hak ediyor.

Eğer oyunu/türü seviyorsan biraz alışmadan sonra saatlerini gömebileceğin bir oyun ama hikaye arıyorum diyorsan TLOU Part 1'i alıp geçebilirsin.

EDIT: Gökhan hocam geçen ayki gönderiye yorum yapmışsınız ya 😅 yorumu yazdıktan sonra farkettim 😬
Hocam foruma bu aralar yeni başladım. Bu konuya hiç cevap gelmemiş ve üstte idi. Geçmiş sayfalardan bulmadım yani. Yasak mı yaptığım şey? 😬

EDON1S'1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
zırt pırt canavar kesmek istiyorsan alınır

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Çok hareketli ve aksiyon dolu muazzam bir oyundur. O tür oyunları seviyorsan kesin al. Bu kadar zevk aldığım başka hack and slash oyunu olmadı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri