Öneri Dostlar 30Kya Sistem+ Monitör Tavsiyesi

artchera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Arkadaşlar hayırlı akşamlar herkese

240 hz göz yormayacak kaliteli bi Monitör ariyorum

ve bana valo tarzı oyunlarda yayın yaptırıp (oyun oynarken video kaydederken sorun çıkarmayacak bi kasa gerekiyor yardım ederseniz çok mutlu olurum şimdiden ellerinize sağlık gün içinde yoğun oluyorum çalıştığım için vaktim oldukça giriyorum teşekkür ederim şimdiden

Kasayı https://www.gaming.gen.tr/ buradan almak istiyorum

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

DOXİN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
konuyla bağımsız olucak ama sistem bileşenlerini adımın altında nası göstericem

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
30401 Tl yapıyor bütçe artarsa buna bak derim

Son düzenleme:
KS

artchera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Hocam bu sistem ile rahatça yayın yapıp oyunlarimi kayıt edebilir miyim peki? Sırf yayın ve video çekmek için rtx 3060li sistem düşünmüştüm çünkü ben

Kan
30900 Tl yapıyor bütçe artarsa buna bak derim
Kanka sistem on numara bunu montajlamak kaç saat sürer peki uzun bi işi yok dimi yani

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Hocam bu sistem ile rahatça yayın yapıp oyunlarimi kayıt edebilir miyim peki? Sırf yayın ve video çekmek için rtx 3060li sistem düşünmüştüm çünkü ben

Kan

Kanka sistem on numara bunu montajlamak kaç saat sürer peki uzun bi işi yok dimi yani
Yayın için işlemci güçlü ama nvdia daha stabil ve destekli deniyor ben yayın yapmadım hiç bilmiyorum ama öyleyse AMD sıkıntı olabilir nvdia yayın programlarına daha çok destek veriyor diye biliyorum

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Kan

Aslında 4070 li sistem kurulur daha iyi olur ama montaj sıkıntı diyorsan ayrı gerçi zor bişey yok istersen online olarak ben gösteririm aşama aşama ya da bir bilgisayarciya gidebilirsin toplama daha sağlıklı bir sistem olur

KS

artchera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Aslında 4070 li sistem kurulur daha iyi olur ama montaj sıkıntı diyorsan ayrı gerçi zor bişey yok istersen online olarak ben gösteririm aşama aşama ya da bir bilgisayarciya gidebilirsin toplama daha sağlıklı bir sistem olur

Dostum montaj sıkıntı ama pcciye falan götürürüm bi de bu sisteme işlemci soğutucu gerekmez mi + mesela 20 21kya ryzen 5600lu rtx 3060 12gbli sistemler de var fakat bu sistemi hazır sistem haline getirip satmaya kalksalar herturlu 35 40k assasina gelmez o yüzden 7 8k fazla çıksın cebimden bu sistemi toplayayım diyorum

Bu monitörü alicam ama bu sistemi yapıp 144hz monitor almam😄

Son düzenleme:

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Dostum montaj sıkıntı ama pcciye falan götürürüm bi de bu sisteme işlemci soğutucu gerekmez mi + mesela 20 21kya ryzen 5600lu rtx 3060 12gbli sistemler de var fakat bu sistemi hazır sistem haline getirip satmaya kalksalar herturlu 35 40k assasina gelmez o yüzden 7 8k fazla çıksın cebimden bu sistemi toplayayım diyorum

soğutucu arkadaş eklemiş zaten pazarama linkinde o yeterli bu işlemci için

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514
Ben topladığım sistemde var hocam soğutucu attığım soğutucu yeter 5700xe

KS

artchera

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341

Tm toplama olur dersen 4070 tabiki daha mantıklı olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri