Dosya Tipi Nasıl Değiştirilir?

MirsatBudak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar bu dosyaların içerisinde özel resimlerim ve videolarım var çevirmeye çalışıyorum .png/.mp4 uzantılarını tek tek dönüştürüyorum ama oldukça fazla dosya var ilk defa tür:dosya ile karşılaşıyorum video ve fotoğraflar karışık olduğu için tek tek yazınca yanlış oluyor tekrar çeviremiyorum | bu dosyalar benim telefonumdaki hafıza kartının içindeydi onları boşaltmak istedim fakat telefonumda fotoğraflar varken bilgisayarda gözükmüyordu fotoğraflar hepsi dcım yerine lost.dır ın içine girmişti ilk taktığımda dcım bölümündeydi sonra çıkardım tekrar taktım lost.dır'ın içine girmişti ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim. :'(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Dosya Tipi Nasıl Değiştirilir?

Toplu dosya ve uzantı isimlendirmeleri için yıllardır kullandığım bir yazılım var. Link : https://www.advancedrenamer.com/ bu bağlantıdan indirip bir deneyin isterseniz.

Ayrıca kayıp dosyalarınız var gibi duruyor o yüzden DCIM klasöründen dosyalar Lost klasörüne taşınıyor gibi görünüyor. Bu konuda eğer blut yedeğiniz yoksa bildiğim bir şey yapamazsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri