Döviz Alma Işlemi Nasıl Olmalı

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Mesela elden dolar alıp bankaya gitsen banka bu dövizi hesabına döviz olarak geçirir mi? Ya da illa dövizi bankadan mı almak zorunlusun? Veya çok uzun vadede yatırım tavsiyeleriniz nedir?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Mesela elden dolar alıp bankaya gitsen banka bu dövizi hesabına döviz olarak geçirir mi? Ya da illa dövizi bankadan mı almak zorunlusun? Veya çok uzun vadede yatırım tavsiyeleriniz nedir?
papara hesabı aç kart zorunlu değil içine tl at daha sonra aynı hesap üzerine euro dolar sterlin hesapları açabiliyorsun ordan oraya aktar al sana döviz

ama yatırım amaçlı yapacaksan dövizle uğraşma alış satış çok zararı oluyor en iyi yatırım gram altın alış satışı çok az fark var

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
papara hesabı aç kart zorunlu değil içine tl at daha sonra aynı hesap üzerine euro dolar sterlin hesapları açabiliyorsun ordan oraya aktar al sana döviz

ama yatırım amaçlı yapacaksan dövizle uğraşma alış satış çok zararı oluyor en iyi yatırım gram altın alış satışı çok az fark var
Uzun vade olduğu için dolar tercih ettim. Ayrıca geçen ay abime aldık bir ayda 500tl civarı kaar yaptı. Papara hesabım var zaten ama euro dolar sterlin gelince haber ver şeklinde.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bence altın daha iyi olur

Dolar 19.5 hala ama altın 2.4e uçtu

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Ben 1.2den almıştım ne kadar oldu hatırlamıyorum ama altın daha güvenli
Yine de altın beni cezbetmiyor. Peki sorduğum işlem nasıl oluyor? Fiziksel olarak elimde dolar ile bankaya gitsem atarlar mı? 18den küçüğüm. Veya banka yerine yanımda mı tutayım (çok büyük sorumluluk gerektiriyor)

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Yine de altın beni cezbetmiyor. Peki sorduğum işlem nasıl oluyor? Fiziksel olarak elimde dolar ile bankaya gitsem atarlar mı? 18den küçüğüm. Veya banka yerine yanımda mı tutayım (çok büyük sorumluluk gerektiriyor)
18den küçüksen bu işlemi yapamazsın kendine ait banka hesabı şart dediğim gibi git paparadan yap

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri