DP 1.2 Mi HDMI 2.0 Mı?

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Arkadaşlar Selam Ben Gigabyte In G24F-2 Modeli Olan Monitörünü Aldım İçinden DP Çıkmıyormuş Ama HDMI 2.0 Çıkıyormuş Monitör Overclock İle 180 HZ Çalışabiliyor Ayrıyeten DP 1.2 Kablosu Alayımmı Yoksa HDMI 2.0 Bana Yeterlimi Feesync ve Freesync Premium Özellikleri Var Ve Kullanacağım Cevaplarınızı Bekliyorum İyi Forumlar <3

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Benim gördüğüme göre HDMI 2.0 de HDR var ama okuduğumda göre Gsync için DP kablo gerekliymiş ekran kartınız nedir.

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Arkadaşlar Selam Ben Gigabyte In G24F-2 Modeli Olan Monitörünü Aldım İçinden DP Çıkmıyormuş Ama HDMI 2.0 Çıkıyormuş Monitör Overclock İle 180 HZ Çalışabiliyor Ayrıyeten DP 1.2 Kablosu Alayımmı Yoksa HDMI 2.0 Bana Yeterlimi Feesync ve Freesync Premium Özellikleri Var Ve Kullanacağım Cevaplarınızı Bekliyorum İyi Forumlar <3
Ben DP kablosu da çıkıyor diye görmüştüm bir kutu açılışından ayrıca ben HDMI fanıyım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ne Tür Bir Fark Oluşurki Şimdi 2 Sindede Freesync Kullanabiliyorum Diyelim Ve 2 Sindede 180 HZ Alıyorum Varsayalım Görüntü Kalitesinde Renk Kalitesinde VS Bir Fark Oluşurmu?
Hocam şöyle bizim iş yerinde 2 ekran kullanıyorlar Ana kullanılanda her zaman DP kullanılıyor ama arasında bir fark bilemiyorum çünkü ben hep HDMI kullandı ve mesela HDMI ve VGA arasında çok büyük fark var görüntü arasında VGA da sanki her şeyden 2 tane var.

KS

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Şurada amd güzellik yapıyor herkesin işine yara monitörü arama kutusuna yazmaya başlayınca desteği gösteriyor link >>> amd destek
Sana Link Bırakıyorum Ben Birşey Analayamadım Şimdi HDMI 2.0 İle Ben Freesync Açabilecekmiyim

Ekli dosyalar

• IMG_20220909_034526.jpg
    IMG_20220909_034526.jpg
    126.2 KB · Görüntüleme: 10

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sana Link Bırakıyorum Ben Birşey Analayamadım Şimdi HDMI 2.0 İle Ben Freesync Açabilecekmiyim
Orada desteklediği açıkça belirtilmiş resmi bir şey amd nin kendi sitesi çalışması lazım hem de hdr da destekliyor 2.0 kablo da var iyi olması lazım .

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri