Yardım Dp-Hdmi No Signal Hatası

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Hocalarım iyi akşamlar, benim ekran kartı rx 6750 xt dün oyun oynarken monitör aniden kapandı no Signal Hatası verdi daha önce de olmuştu fakat kabloları çıkarıp takınca duzeliyordu şimdi düzelmedi kaç saat geçti hala no Signal diyor hdmi denedim o da olmadı. Ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı. Prizden kabloları çıkardım yine olmadı ne yapmak gerekir lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdide

Up up up

Wattman için ne yaparım arkadaşlar yardımcı olun biliyorum tek çözümü yok ama bari farklı bir yöntem varsa lütfen yazın

Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocalarım iyi akşamlar, benim ekran kartı rx 6750 xt dün oyun oynarken monitör aniden kapandı no Signal Hatası verdi daha önce de olmuştu fakat kabloları çıkarıp takınca duzeliyordu şimdi düzelmedi kaç saat geçti hala no Signal diyor hdmi denedim o da olmadı. Ekran kartını çıkarıp taktım yine olmadı. Prizden kabloları çıkardım yine olmadı ne yapmak gerekir lütfen yardımcı olun teşekkürler şimdide

Up up up

Wattman için ne yaparım arkadaşlar yardımcı olun biliyorum tek çözümü yok ama bari farklı bir yöntem varsa lütfen yazın
Bios pilin cıkartın , gelmezse yüksek ihtimalle wattman hatası

KS

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Bios pilin cıkartın , gelmezse yüksek ihtimalle wattman hatası
Hocam onu da yaptım Allah'ın belası kartta sorun zaten. Ledi falan yanıyor dönüp duruyor, durunca tekrar dönmeye başlıyor ama gelmiyor görüntü sürekli no Signal no Signal diyor

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Hocam onu da yaptım Allah'ın belası kartta sorun zaten. Ledi falan yanıyor dönüp duruyor, durunca tekrar dönmeye başlıyor ama gelmiyor görüntü sürekli no Signal no Signal diyor
ekran kartı wattman hatası yemistir bi servise gönderin hocam

KS

benbaaris

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
ekran kartı wattman hatası yemistir bi servise gönderin hocam
Hocam gönderdim 5 saat rdr 2 fifa23 dying light cod black ops gow falan oynamışlar sorun yok demişler daha önce monitörü de yolladım onda da sorun yokmuş diyorlar. Yine hata alırsam arayacam Asus u 7/24

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri