Sabah kalktıgimda bilgisayarı açmaya çalıştım kasa çalışıyor fkt ekran gelmiyor sinyal yok diyor ve anakartdaki ez debug LED deki DRAM ışığı yanıyordu ramlari söktüm silgiyle sildim geri taktım fkt sorun aynı şekilde devam etti ne yapmam gerekiyoe
Anakart modeli nedirSabah kalktıgimda bilgisayarı açmaya çalıştım kasa çalışıyor fkt ekran gelmiyor sinyal yok diyor ve anakartdaki ez debug LED deki DRAM ışığı yanıyordu ramlari söktüm silgiyle sildim geri taktım fkt sorun aynı şekilde devam etti ne yapmam gerekiyoe
Bir tane rami çıkar pc açmaya çalış eğer açılmazsa elindekini tak diğerini çıkar birisi bozuk olabilirSabah kalktıgimda bilgisayarı açmaya çalıştım kasa çalışıyor fkt ekran gelmiyor sinyal yok diyor ve anakartdaki ez debug LED deki DRAM ışığı yanıyordu ramlari söktüm silgiyle sildim geri taktım fkt sorun aynı şekilde devam etti ne yapmam gerekiyoe
Anakart modeli nedir
Bir tane rami çıkar pc açmaya çalış eğer açılmazsa elindekini tak diğerini çıkar birisi bozuk olabili
Anakart A520M-A pro 2 Rami de tek tek denedim çalışmadı 2 sininde bozulacagini düşünmüyorum 5 ay önce sıfir olarak almıştım herşeyiniAnakart modeli nedir
Bir tane rami çıkar pc açmaya çalış eğer açılmazsa elindekini tak diğerini çıkar birisi bozuk olabilir
Bilgisayarı kapatıp fişten çekin. Kasanın açma-kapama tuşuna arka arkaya 6-7 kere basın. Bellekleri de çıkarıp sarı uç taraflarını silgiyle hafifçe silin. Sonrasında takıp bilgisayarı çalıştırın.Anakart A520M-A pro 2 Rami de tek tek denedim çalışmadı 2 sininde bozulacagini düşünmüyorum 5 ay önce sıfir olarak almıştım herşeyini