Dram

LiaXy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sabah kalktıgimda bilgisayarı açmaya çalıştım kasa çalışıyor fkt ekran gelmiyor sinyal yok diyor ve anakartdaki ez debug LED deki DRAM ışığı yanıyordu ramlari söktüm silgiyle sildim geri taktım fkt sorun aynı şekilde devam etti ne yapmam gerekiyoe

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Sabah kalktıgimda bilgisayarı açmaya çalıştım kasa çalışıyor fkt ekran gelmiyor sinyal yok diyor ve anakartdaki ez debug LED deki DRAM ışığı yanıyordu ramlari söktüm silgiyle sildim geri taktım fkt sorun aynı şekilde devam etti ne yapmam gerekiyoe
Anakart modeli nedir

Bir tane rami çıkar pc açmaya çalış eğer açılmazsa elindekini tak diğerini çıkar birisi bozuk olabilir

KS

LiaXy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart modeli nedir

Bir tane rami çıkar pc açmaya çalış eğer açılmazsa elindekini tak diğerini çıkar birisi bozuk olabili

Anakart modeli nedir

Bir tane rami çıkar pc açmaya çalış eğer açılmazsa elindekini tak diğerini çıkar birisi bozuk olabilir
Anakart A520M-A pro 2 Rami de tek tek denedim çalışmadı 2 sininde bozulacagini düşünmüyorum 5 ay önce sıfir olarak almıştım herşeyini

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Anakart A520M-A pro 2 Rami de tek tek denedim çalışmadı 2 sininde bozulacagini düşünmüyorum 5 ay önce sıfir olarak almıştım herşeyini
Bilgisayarı kapatıp fişten çekin. Kasanın açma-kapama tuşuna arka arkaya 6-7 kere basın. Bellekleri de çıkarıp sarı uç taraflarını silgiyle hafifçe silin. Sonrasında takıp bilgisayarı çalıştırın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri