- Tepki
- 72
Yeni islemci ve anakart aldim ama depolama birimlerim duruyor format atmadan eski drivleri nasil silerim
Format atmak istemiyorum
Format atmak istemiyorum
Hic kullanmadimda direk drivler mi cikiyor dosyasini benim manuel mi bulmam lazimDDU veya amd cleanup ile silebilirsiniz. amd daha iyi olur bence daha basit.
Tamamdir tesekkur ederimYok dostum otomatik her şey. Sen AMD sitesinden indir. Gerisini her türlü yaparsın yönlendiriyor zaten. Olmazsa yine yardımcı oluruz.
Ilk drivelari siliyimmi yoksa ilk yenilerini mi yukleyeyimYok dostum otomatik her şey. Sen AMD sitesinden indir. Gerisini her türlü yaparsın yönlendiriyor zaten. Olmazsa yine yardımcı oluruz.
Tamamdir hocam sagolunİlk önce driverlari temizleyin. Daha sonradan yenilerini yükleyin.
ben yer kaplayan dosayalrı sılmıcem drıvelerı sılıcem eskı bu programlar işe yarıyor mu onun içinWinDirStat ile yer kaplayan dosyalara detaylı bakabilirsin ve kendin bulup silebilirsin.
windirstat.net
Bu biraz uğraştıra bilir seni ama çoğunluk işe yarayan bir program..
NOT: Program İngilizce Bu Arada '' Türkçe Seçeneği Var Mı? '' Bilmiyorum..
Hocam AMD Driver silme uygulamasi sadece AMD icin degil miydi?Yok dostum otomatik her şey. Sen AMD sitesinden indir. Gerisini her türlü yaparsın yönlendiriyor zaten. Olmazsa yine yardımcı oluruz.
estafurullah hocamAynen öyle pcden hatırladığım kadarıyla arkadaşta AMD athlon vardı. Driver diyince ben de o uygulamayı önerdim sazan gibiAdam anakart için istiyormuş. Özür dilerim dostum @mehmet alinin mee si