Driver Kurulumu Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ömer Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Helvetica, Arial, sans-serif]arkadaşlar bilgisayarıma format attım ekran kartı yok onboard kullanıyordum vga sürücüsünü kurmaya çalışırken şu hata ile karşılaşıyorum yardımcı olabilicek varmıdır formattan önce sıkıntısızdı kasma problemi vardı biraz o yüzden attım formatı ayrıca w7 vardı ondan olabilirmi [/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu sürücü Windows Vista 32 Bit ve eğer sisteminiz 64 Bit ise kurulmaz. Ayrıca Vista ve Windows 7 birbirleri ile uyumlu yazılımları çalıştırırlar ancak 64 veya 32 bit bu olaya dikkat edin. Ayrıca uğraşmak istemezseniz IOBit Driver Booster ile de deneyebilirsiniz büyük ihtimal ile doğru sürücüyü bulur işe yaramaz ise DriverPack Solution yazılımınıda deneyebilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Driver Booster Pro istiyor sanırım ondan bulamamıştır. DriverPack Solution ile deyin sürücünüzde bir sorun vardır muhtemelen. Birde işlemci ve Anakart modelinizi belirtin ben bir bakaıyım sürücüye.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Ömer Güneş

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hepsini denedim olmadı w7 yüklicem bide öyle deniyim teşekkürler yardım için

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bence Windows 7 ile devam etmeyin sürücü uyumluğunuzu garantiye almak isterseniz Windows 8/8.1/10 bu 3 sistemden birisini kurun tabi sisteminiz çok eski ise Windows 7 ile devam edebilirsiniz. Bu arada 64 Bit sistem kurun 32 bit değil. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri