Driver Sorunu!

Ömer Balcı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar.Bugün bilgisayarımı windows 7 64 bit işletim sistemiyken windows 8.1 enterprise 64 bite geçirdim.Ancak daha dün kullandığım Everese EWN-789N adlı kablosuz adaptörüm çalışmıyor.Segment Bilgisayar adlı siteden yazılımını indirdim (ralink) düzenleme yapmadım ancak wifi kısmına internetelr geldi.İnternetime girip şifremi yazdım ve bilgisayar kapanıp yeniden açıldı.Şuan yazılımı kaldırdım bilgisayar kendi bulur diye ama yazılım bulamadı.Şuan kablolu olarak bağladım ve buraya yazıyorum sebebi nedir ?

1-)Windows 7 ve 8 için uygun diyor ama bu 8.1 ondan dolayı olabilir mi ? (Ama ben 8.1 i 8in bir sürümü olarak biliyorum)
2-)Yazılımı indirdikten sonra hiç progrtama dokunmayıp şifreyi giriyorum kapanıp kendini birdaha başlatıyor bunun sebebi ayar yapmam mı gerek ?
3-)Başka bir yazılım indirsem (realtek vb.) çalışır mı ?

Çok acil yardım lazım daha 2-3 senelik cihaz bundan önce de everese vardı 5 yıl civarı gitti bozulmuş mudur ?(ama daha dün çalışıyordu).Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows 8.1 sistemine uygun sürücü bulmanız çok zor. Genelde bu işletim sistemi için pek sürücü bulunmaz ya Win 7 yada 10 bu 2 sisteme neredeyse her bileşenin sürücüsünü bulabilirsiniz ama 8.1 için biraz zor dediğim gibi. Büyük ihtimalle sürücü sorununuz var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri