Buradan size uygun olan win8 64 bit sürümünü kurun en güncel zaten linki tıklayın indirin ,Merhaba ekran kartım hd 4850 windows 10 64 bit kullanıyorum driver yüklerken ekran bozuluyor tam ekran olmuyor etrafına siyah barlar oluşuyor bir türlü doğru driverını yükliyemedim yardımcı olur musunuz. 1920 1080
Merhaba anladığımı söylüyorum size doğruysa yapıcam ben şimdi yüklü olan drivırı aygıt yöneticisinden siliyorum ondan sonra win 8 64 bit sürümü indiriyorum bunu kuruyorum bu kadar dimi ?Buradan size uygun olan win8 64 bit sürümünü kurun en güncel zaten linki tıklayın indirin ,
Önce eskisini silin bununla sayfanın fotografı var işaretli olanı indirip kurun eski driveri silecek güvenli modda ondan sonra yeniden açılacak sistem o zaman üstteki indirdiğiniz 8 64 sürümü kurun
İki sürücü var ilki kararlı sorunsuz,
İkinci altta ki beta yazan test aşamasında kalmış daha güncel sürüm,
Güncel beta kurup kullanın herhangi bir sıkıntı varsa kararlı olanı kurun.
Aygıt Yöneticisi yerine size verdiğim linkte ki amd temizleme yardımcı programını kullanırsanız o eski sürücünün tüm kalıntılarını temizleyeceği için yeni sürücüyü sorunsuz yüklersiniz . Denediniz mi sorununuz çözüldü mü?Merhaba anladığımı söylüyorum size doğruysa yapıcam ben şimdi yüklü olan drivırı aygıt yöneticisinden siliyorum ondan sonra win 8 64 bit sürümü indiriyorum bunu kuruyorum bu kadar dimi ?
Öncelikle diğer arkadaşların dediği gibi driverı sorunsuz şekilde kurduğunuz emin olun. Hala olmazsa bende benzer bir durum yaşadım aynı sorun gibi, windowsun kurduğu driverı kaldırıp sitesinden indirdim driverı. Kurdum normal sorunsuz driverı, ayarlardan ekran 1080p de gözüküyor ama kenarlar siyah, ekran ortada küçük olarak gözüküyor ise catalyst control centre programı driver ile birlikte iniyor, bir bölümü var görüntü ölçeğini ayarlamak için, çubuk var onu en sağa doğru çekince ekran büyüyor oturuyor monitöre.Merhaba ekran kartım hd 4850 windows 10 64 bit kullanıyorum driver yüklerken ekran bozuluyor tam ekran olmuyor etrafına siyah barlar oluşuyor bir türlü doğru driverını yükliyemedim yardımcı olur musunuz. 1920 1080