Driverlarimi Nasil Kurabilirim

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bilgisayar şuan elime geçti driver güncellemesi yapicam fakat nasil yapılacağını veya guncel olup olmadığına nasil bakabilirim

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,255
Bilgisayar şuan elime geçti driver güncellemesi yapicam fakat nasil yapılacağını veya guncel olup olmadığına nasil bakabilirim
@Kadirxvp
Merhaba,

İlk önce hayırlı olsun, Kardeşim güle güle kullan '' Windows 10 kullanıyorsan eğer otomatik olarak driver kurumlarını yapıyor '' Güncel olup olmadığına da '' Aygıt Yöneticisinden '' Bakabilirsin ben tek tek ele kurmak istiyorum driverlari dersen de resmi sitelerine girip indirip kurabilirsiniz.

KS

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
@Kadirxvp
Merhaba,

İlk önce hayırlı olsun, Kardeşim güle güle kullan '' Windows 10 kullanıyorsan eğer otomatik olarak driver kurumlarını yapıyor '' Güncel olup olmadığına da '' Aygıt Yöneticisinden '' Bakabilirsin ben tek tek ele kurmak istiyorum driverlari dersen de resmi sitelerine girip indirip kurabilirsiniz.
Sagolun hocam burdan nereden bakicaz acaba

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,255
Sagolun hocam burdan nereden bakicaz acaba
Bilgisayar sağ tık yapıp yönet diyeceksin solda aygıt yöneticisi var.

Çift tıklayıp üste '' genel, sürücü v.b şeyler yazıyor '' sen sürücü seçip sürücü tarihi yazıyor. bu şekilde güncel olup olmadığını görebilirsiniz.

KS

Kadirxvp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bilgisayar sağ tık yapıp yönet diyeceksin solda aygıt yöneticisi var.

Çift tıklayıp üste '' genel, sürücü v.b şeyler yazıyor '' sen sürücü seçip sürücü tarihi yazıyor. bu şekilde güncel olup olmadığını görebilirsiniz.
20230420_003552.jpg
burdakilerden hangisi

nayr3xx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam windows logosuna sol alttan tıklayıp "windows update" yazın orada gerekli güncellemeleri görebilirsiniz görünen güncelleme yoksa muhtemelen herşeyiniz günceldir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri