Dts Sound Etkinleştirme Sorunu

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Merhabalar Amazon üzerinden hyperx sanal 7.1 destekli bir kulaklık aldım. Yanında 2 yıllık DTS Sound aboneliği gelmişti Windows 10 üzerinde etkinleştirdim. Daha sonra Windows 11'e geçmeye karar verdim geçtikten sonra DTS'yi indirdim ve lisanslı olmasını beklerken lisanssız olduğunu gördüm etkinleştirme kodunu girdim bu kod daha önce kullanıldı yazıyordu. Bunun Microsoft hesabıma otomatik olarak kaydedilmesi ve işletim sistemi değiştirsem bile lisansın devam etmesi gerekmiyormuydu yoksa sadece Windows 10'damı çalışır sadece.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
Windows hesabınıza tanımladıysanız Microsoft Store'da hala etkinleştirdiğiniz ürünler listesinde yer alması gerek.
Hesap yönetiminden kontrol edin, eğer görünmüyorsa müşteri desteğine yazın yardımcı olurlar.

Bu arada Dolby epey ucuzdu ve ömür boyu kullanım sunuyordu. Hala ucuzsa tavsiye ederim. DTS'den daha kaliteli bir yazılım. Microsoft Store ile almıştım, Win 10'dan Win 11'e geçtim aktif oldu. Hatta sonra PC değiştirdim, Microsoft hesabımı yeni PC'de tanımlayınca yazılım lisansı da aktif oldu (tekrar indirmem gerekti).

KS

favian

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Windows hesabınıza tanımladıysanız Microsoft Store'da hala etkinleştirdiğiniz ürünler listesinde yer alması gerek.
Hesap yönetiminden kontrol edin, eğer görünmüyorsa müşteri desteğine yazın yardımcı olurlar.

Bu arada Dolby epey ucuzdu ve ömür boyu kullanım sunuyordu. Hala ucuzsa tavsiye ederim. DTS'den daha kaliteli bir yazılım. Microsoft Store ile almıştım, Win 10'dan Win 11'e geçtim aktif oldu. Hatta sonra PC değiştirdim, Microsoft hesabımı yeni PC'de tanımlayınca yazılım lisansı da aktif oldu (tekrar indirmem gerekti).
Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ürün hala duruyormuş sadece farklı bir Microsoft Store hesabındaymış teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri