Öneri Dükkan Adı Ne Olsun

JØ₭ɆⱤ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
27
Bilgisayar donanımları
Bilgisayar parçaları
Hazır sistemler
Dizüstü bilgisayarlar
Xboxlar
Psler
Nintendo switchler

Dükkan açmak istiyorum adı ney olsun ablam açacak

EO Teknoloji
EO bilgisayar

OKUYAN Teknoloji
okuyan bilgisayar

Evla Teknoloji
evla Bilgisayar

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bilgisayar donanımları
Bilgisayar parçaları
Hazır sistemler
Dizüstü bilgisayarlar
Xboxlar
Psler
Nintendo switchler

Dükkan açmak istiyorum adı ney olsun ablam açacak

EO Teknoloji
EO bilgisayar

OKUYAN Teknoloji
okuyan bilgisayar

Evla Teknoloji
evla Bilgisayar
İsim hakkı alınmış olabilir bunların

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Genç girişimcilere devlet 1 sene bağkur desteği ve iki sene vergi muafiyeti destegi sunuyor hocam araştırın. Ben faydalanıyorum söyleyeyim dedim işine yarar belki

KS

JØ₭ɆⱤ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
27
Genç girişimcilere devlet 1 sene bağkur desteği ve iki sene vergi muafiyeti destegi sunuyor hocam araştırın. Ben faydalanıyorum söyleyeyim dedim işine yarar belki
Bağkur da nasıl bir destek sunuyor

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bağkur da nasıl bir destek sunuyor
1 sene bagkuru devlet ödüyor. Şuan 1 aylık bağkur düz 4k 3900kusur. 12 ay boyunca devlet kendi yatırıyor. Bide yıl basinda zam geldiğini düşünürsek 12 aydan 60-70k para yapar. Ekstra 2 sene çok çok az vergi alıyor. Kazancının %75inden vergi almıyor . 100k ciro yaptın diyelim vergisi %20 den 20k iken. Sen bu fırsattan 25k üzerinden vergi ödüyorsun yani 5k vergi vermen gerekiyor. Muhasebeciniz ile görüşün daha detaylı belirtir. Belki bazı şartlar değişmişte olabilir. 18-25 yaş arası gençler için hatırlıyorum

KS

JØ₭ɆⱤ

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
27
1 sene bagkuru devlet ödüyor. Şuan 1 aylık bağkur düz 4k 3900kusur. 12 ay boyunca devlet kendi yatırıyor. Bide yıl basinda zam geldiğini düşünürsek 12 aydan 60-70k para yapar. Ekstra 2 sene çok çok az vergi alıyor. Kazancının %75inden vergi almıyor . 100k ciro yaptın diyelim vergisi %20 den 20k iken. Sen bu fırsattan 25k üzerinden vergi ödüyorsun yani 5k vergi vermen gerekiyor. Muhasebeciniz ile görüşün daha detaylı belirtir. Belki bazı şartlar değişmişte olabilir. 18-25 yaş arası gençler için hatırlıyorum
Teşekkürler reisi

Telefondan. Anlayan varsa bu konuyu gelsin

dükkan açmak için ne lazım kardeşime oda açacak da
Bir belge varmış herhalde önün adi neydi reisi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri