dual channel degilde 2 adet 8gb ayni ramden alsam herhangi bir problem cikar mi ?
ve 1000tl ye 2x8 16gb 3200mhz ram onerir misiniz
Dual channel daha performanslı oluyor diye biliyorum, herhangi bir problem çıkartmaz.dual channel degilde 2 adet 8gb ayni ramden alsam herhangi bir problem cikar mi ?
anladım tesekkurler, patriot viper steel almayi dusunuyordum fakat hicbiryerde stokta yok 3200mhz olani. alternatif bir önerin var miDual channel daha performanslı oluyor diye biliyorum, herhangi bir problem çıkartmaz.
Herhangi bir önerim yok ramlar hakkında pek bilgim yok.anladım tesekkurler, patriot viper steel almayi dusunuyordum fakat hicbiryerde stokta yok 3200mhz olani. alternatif bir önerin var mi
Bu ürünü öneririm.anladım tesekkurler, patriot viper steel almayi dusunuyordum fakat hicbiryerde stokta yok 3200mhz olani. alternatif bir önerin var mi
m.n11.com
3200MHz CL18 yonga olarak o belleğin çok başarılı olmadığının direkt kanıtıdır. Bu yüzden bu ürünü önermem. Marka iyi ama ürün iyi değil.Bu ürünü öneririm.
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Buna ne dersiniz hocam?3200MHz CL18 yonga olarak o belleğin çok başarılı olmadığının direkt kanıtıdır. Bu yüzden bu ürünü önermem. Marka iyi ama ürün iyi değil.
Crucial Ballistix BL2K8G32C16U4B 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 - 1.199 TL - Az daha çıkarsanız bu ürünü alın geçin derim.dual channel degilde 2 adet 8gb ayni ramden alsam herhangi bir problem cikar mi ?
AMD optimize bir üründür iyidir ama 3000MHz için CL15 üzerini pek önermiyorum. Ama önceki üründen daha başarılıdır.Buna ne dersiniz hocam?
G.Skill Ripjaws V F4-3000C16D-16GVRB 16 GB (2x8) DDR4 3000 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
G.Skill Ripjaws V F4-3000C16D-16GVRB 16 GB (2x8) DDR4 3000 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Çıkmaz hocam. Tertemiz çalışır. Hepsiburada uygulamasına girin, XPG Gammix D30 2x8gb CL 16 3200mhz Ramlerin fiyatı 950 lira kadar. Onu satıp alıp keyfinize bakabilirsiniz.dual channel degilde 2 adet 8gb ayni ramden alsam herhangi bir problem cikar mi ?
%100 çıkmaz diyemezsiniz. Tek tek belleklede üretime bağlı yonga veya farklı şeyler değişebiliyor. En temizi 2x8 kit alınmasıdır.Çıkmaz hocam. Tertemiz çalışır. Hepsiburada uygulamasına girin, XPG Gammix D30 2x8gb CL 16 3200mhz Ramlerin fiyatı 950 lira kadar. Onu satıp alıp keyfinize bakabilirsiniz.
2x8 önerisi yaptım. 1000 lira bandında hocam. Ben şu ana kadar aynı marka, aynı model, aynı ramlerin hiç sorun çıkarttığını görüp-duymadım ama her elektronik aletin bir minik hata payı tabi her zaman var. Bu minik elektronik hata payları kitlerde de olabilir.%100 çıkmaz diyemezsiniz. Tek tek belleklede üretime bağlı yonga veya farklı şeyler değişebiliyor. En temizi 2x8 kit alınmasıdır.
Önerinizi gördüm onda sorun yok. Sadece kullanıcı tek tek alsam sorun çıkartır mı diye sormuş buna çıkmaz dediğiniz için yorum yaptım. Olabiliyor aynı bellek bile olsa koduna kadar üretime bağlı bazen 1-2 şeyi değiştiriyorlar ve uyum sorunları çıkabiliyor.2x8 önerisi yaptım. 1000 lira bandında hocam. Ben şu ana kadar aynı marka, aynı model, aynı ramlerin hiç sorun çıkarttığını görüp-duymadım ama her elektronik aletin bir minik hata payı tabi her zaman var. Bu minik elektronik hata payları kitlerde de olabilir.
Evet hocam okudum yorumunuzu ancak ben %100 diye belirtmemiştimÖnerinizi gördüm onda sorun yok. Sadece kullanıcı tek tek alsam sorun çıkartır mı diye sormuş buna çıkmaz dediğiniz için yorum yaptım. Olabiliyor aynı bellek bile olsa koduna kadar üretime bağlı bazen 1-2 şeyi değiştiriyorlar ve uyum sorunları çıkabiliyor.
sekli pek hosuma gitmese de bunu aldim tesekkurlerÇıkmaz hocam. Tertemiz çalışır. Hepsiburada uygulamasına girin, XPG Gammix D30 2x8gb CL 16 3200mhz Ramlerin fiyatı 950 lira kadar. Onu satıp alıp keyfinize bakabilirsiniz.
PS: Daha geçen gün 950 olan ramler bugün 1050 lira olmuş hocam düzeltiyorum.
Sizin için hemen link bırakıyorum almak isterseniz direk kolaylık olur
sekli pek hosuma gitmese de bunu aldim tesekkurler