Düşük Boyutlu Ekran Videosu Kaydetme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar, konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum fakat bir sorum var öncelikle bu konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerin cevap vermesini isterim. Soruma gelirsek en düşük boyutlu video oluşturan ekran kaydetme programı arıyorum. Bandicam denedim 1 dk da yaklaşık 17 mb lık video oluşturdu görüntü kalitesi ise 360p civarında idi. 480p-720p gibi kalitelerde video kaydetmek istiyorum. Harddiskimde saklamak için, malum harddiskim küçük bu yüzden boyutları düşük olması lazım videoların. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam çektiğiniz videolar o boyutlarda olacaktır benim bildiğim en düşük kaydeden bandıcam.Boyutu düşürme olayı Camtasia Studio ile render alarak yapabilirsiniz...

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Enes Değirmenci' Alıntı:
Hocam çektiğiniz videolar o boyutlarda olacaktır benim bildiğim en düşük kaydeden bandıcam.Boyutu düşürme olayı Camtasia Studio ile render alarak yapabilirsiniz...

Nasıl bir şekilde render lemem gerek? Ek olarak bilgisayarımın sistemi baya eski, render işi zorlamaz mı pc yi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
TechSmith Camtasia Studio kullanabilirsin boyutu diğer yazılımlardan daha küçük kaydetmeye ayarlayabilirsin kaydetme özelliklerinden ancak büyük fark olmayacaktır. Tüm yazılımlarda boyutlar yüksek olur kaydetme işleminde ve sonrasında boyut küçültme işlemi yapılıyor genellikle HandBrake yazılımı kullanılıyor boyut düşürmede veya video düzenleme yazılımları. HandBrake tamamen ücretsizdir kullanabilirsin. Bu arada CPU 'ya yüklenir boyut küçültme işleminde.

KS

HakPerest1167

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Tesadüfen Apowersoft Screen Recorder diye bir program buldum ekranı kaliteli bir şekilde çekiyor ve düzenleme programı ile dönüştürüyor yaklaşık 3dk lık video sesle birlikte 720p kalitesinde 10mb oldu gerçekten başarılı bir yazılımmış.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Videolardaki boyutu yükselten 2 faktör var. 1. si FPS değeri, diğeri ise Bitrate 'tir. Özellikler Bitrate değeri ne kadar yüksek olursa o kadar boyut artar. Bitrate kabaca videodaki akıcılığı temsil eder ve muhtemelen bulduğunuz bu yazılım düşük Bitrate değerinde kaydetme işlemi yapıyor. Sorununuz çözüldüğüne göre başka sorunuz yoksa konuyu kapatalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri