Düşük Bütçe Için Monitör

haluk can

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

adem kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Şahsi görüşüm 200-300 daha ver IPS panel bir monitör al

4L1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
spardox 24165 in paneli renk kalitesi gayet iyi olu pixel garantisi ve 3 yilda normal garantisi var yeni va paneller bir cok ips den daha iyi amazon da fiyat bayagi geri kalmis kacirma bu fiyata bu urunu sonra alamazsiniz

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Öğrenciyim bütçem pek yüksek değil taksitle falan alacağım bu ürünü buldum markayı pek duymadım ama incelemelerini falan okudum başarılı gibi forumda kullanan var mı acaba

Hocam biraz fiyat artırma şansın varsa eğer linkteki ürünü alın kafanız rahat etsin. Bütçe evet çok sınırlı ama bunun için de gidip bu tür cihazlara para vermeye değmez bence.

4L1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Hocam biraz fiyat artırma şansın varsa eğer linkteki ürünü alın kafanız rahat etsin. Bütçe evet çok sınırlı ama bunun için de gidip bu tür cihazlara para vermeye değmez bence.

Selam kafası ağrıyacak olsa marka okadar sağlam garantiler verir mi link bırakıyorum PC HOCASI videosu

(27240rp modeli)

, hocam sizin önerdiğiniz Asus monitör backlight olarak ve kötü siyahları olan bir monitör bayağı sattım ondan zamanında ve eski bir monitör, ayağı oyunculara hiç uygun değil üstelik 144hz, ve ortalama ms i çok yükseklere çıkıyor, yapma allahını seversen önermek için önerme yapıyorsun. Spardox 24165 ortalama 4500 - 5500 arası satılan bir monitör bu fiyatlar tanıtım amaçlı ekim kasım aylarında dönecektir.

iWexlyn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Selam kafası ağrıyacak olsa marka okadar sağlam garantiler verir mi link bırakıyorum PC HOCASI videosu

(27240rp modeli)

, hocam sizin önerdiğiniz Asus monitör backlight olarak ve kötü siyahları olan bir monitör bayağı sattım ondan zamanında ve eski bir monitör, ayağı oyunculara hiç uygun değil üstelik 144hz, ve ortalama ms i çok yükseklere çıkıyor, yapma allahını seversen önermek için önerme yapıyorsun. Spardox 24165 ortalama 4500 - 5500 arası satılan bir monitör bu fiyatlar tanıtım amaçlı ekim kasım aylarında dönecektir.
Doğrudur hocam ondan ötürü forumlarda spardox için doğru düzgün iyi yorum göremiyoruz. Kaldı ki attığım linkteki monitör çok iyi demedim. Bu fiyat bandı için dedim. Önermek için önermedim yani yine de seni bilirsin .d

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri