Düşük çözünürlük fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azatcana021

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, benim pc yeni format çektim çözünürlük full hd kayıtlıdı. Cs go pubg v.s oyunlar full hd oynarken 250 300 fps alıyordum. Çözünürlük 1024×768 alınca 70 100 fps düştü. Bu sorun format attım tekrar aynı hatayi verdi. Çözünürlük full hd yapınca gene aynı 70 100 fps veriyor. 1 ay'dir forum youtube araştırıyorum çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Monitör 144 hz. Win 10 pro kullanıyorum

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Full hd de ekran kartı ve işlemci kullanımını arttırdığı için daha fazla Fps alıyorsun zaten.Sen çözünürlüğü düşürdükçe parçaların kullanımı ondan dolayı fps düşük hocam

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Enes 'in dediği gibi çözünürlük düştikçe FPS 'in yükü işlemciye biner ve işlemci ne kadar güçlü olursa E.Kartınızdan o kadar fazla FPS alırsınız. INTEL bu konuda AMD 'den daha iyi ancak INTEL 'de bile eğer Ekran Kartı güçlü ise i3 işlemcilerde ve altında tırt kalıyor Full HD ve altında.

KS

Azatcana021

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
çok teşekkür ederim de oyundalarda düşük çözünürlük oynuyorum. bunun başka bi çözüm yok yok  mudur?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Maalesef hiçbir şekilde çözülmez işlemci kaynaklı sorun oluyor. Ancak düşük çözünürlüğe alıp grafikleri arttırırsan yük ekran kartına doğru aktarılır buda biraz daha dengeye getirir. Bu şekilde deneyin başka yolu yok maalesef.

Başka çözüm önerisi yok maalesef, başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri