Cozumu ne olabilir yardimci olabilecek varmi
Vatan bilgisayar montaj konusunda çok kötü, müşteri yoğunluğundan dolayı özenmeden yapıyorlar. Anakartınızın Asus olduğunu görüyorum Armoury crate proğramı vardır sizde, oradaki değerleri resim olarak ekleyebilirmisiniz.
Bende Youtube ve burası açıkken GPU kullanımı 0, bilgisayarı bir tık daha zorlarsam o zaman % de 18 civarına çıkıyor. İşlemcide güç gerekmediği için % 1-5 arası falan değişiyor. Arkadaşın problem yazılımsal ayarlarla da ilgili olabilir. Donanım da kablolamayı da gözden geçirmek gerekli.
Ekli dosyayı görüntüle 41149
İşlemcinin çalışma frekansları normal diğer kullanım bilgilerini eklememişsiniz resimde resimde işaretlediğim kısmı da yüklerseniz değerleri kontrol edelim. Bios sürümünüz güncel değil onu da güncellerseniz daha performans alırsınız. Beta versiyonlar var onları istemiyorsanız Biosu 3067 Versiyonuna çıkarabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 41170PRIME B650M-R|Anakart|ASUS Türkiye
PRIME B650M-R is equipped with outstanding features, including DDR5, PCIe 4.0 support, two M.2 slots, Realtek 2.5Gb Ethernet, ports, front USB 5Gbps Type-C®, BIOS FlashBack™, HDMIwww.asus.com
Herseyi yaptim hala bi sikinti var oyunlar ds kasma donma hala var islemci ve ekran karti kullanimi 10 dan yukari cikmiyorDeğerler normal. Fanlarınız biraz yüksek devirde çalışıyor onları ayarlarsınız. Nvidia denetim masasından ekran kartı ayarlarınızı da yapın sistem işlemcinin ekran kartını kullanabiliyor onu da devre dışı bırakın sadece 4070 çalışsın.
msi afterburner verilerini atsana birdeHerseyi yaptim hala bi sikinti var oyunlar ds kasma donma hala var islemci ve ekran karti kullanimi 10 dan yukari cikmiyor
msi afterburner verilerini atsana birde