Düşündüğüm Fps'lere Çıkamıyorum

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
En az 2 3 hafta da geri gönderiyorlar kasanın içini ben temizledim zaten termal macunu sürdüm bazıları termal macunu sürdüğümüz de ömür boyu bakımdan çıktığını söylüyorlar ama yt de kendi kanalında monster kargoyla uğraşmak istemezseniz yapabilirsiniz diyor
Dediğim gibi bence monster için boştayken sıcaklık normal fakat önceden farklı diyorsan tek çare garanti

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Dediğim gibi bence monster için boştayken sıcaklık normal fakat önceden farklı diyorsan tek çare garanti
Valorant oynarken 85 derece olmuyordu yani bilgisiyar termal macun kısmında mı hata yaptım desem ne gibi bir hata olabilir ki fazla sürmek dereceyi arttırmiyor sonuçta

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Valorant oynarken 85 derece olmuyordu yani bilgisiyar termal macun kısmında mı hata yaptım desem ne gibi bir hata olabilir ki fazla sürmek dereceyi arttırmiyor sonuçta
Fazla sürmek etkiler çok fazla sürersen iletkenlik azalır ısı artar

alp000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
MOnster mı bilgisayarın benim de boşta ve güc kablosu bağlı 65 derece falan daha yeni bakımını yaptırdım. Güç kaynağını kesince baya düşüyor. Monster ise çok ısınıyor monsterlar.

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Fazla sürmek etkiler çok fazla sürersen iletkenlik azalır ısı artar
Tekrar açıp islemcilerin kenarlarına akan kısımları silsem kapatsam olur mu ki ? Yoksa bütün sürdüklerimi temizleyip az şekilde sürüp tekrar mı kapatmalıyım ? Termal macunum yetmeyebilir çünkü 😬. Bu arada fazla sürmenin ısıya etkisi olmadığını söylüyorlar bir çok forumda

MOnster mı bilgisayarın benim de boşta ve güc kablosu bağlı 65 derece falan daha yeni bakımını yaptırdım. Güç kaynağını kesince baya düşüyor. Monster ise çok ısınıyor monsterlar.
Şuan boşta ve ekran kartın 64 derece mi ? Cpu derecene de bakabilir misin?

Bu arada çok sürdüğümü ds dusunmuyorum aksa bile az akmıştır kenarlara

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Bilgisiyar şarja takılıysa daha yüksek alırsın neme ve sıcaklığa bakılırsa Akdeniz bölgesindesin pcnin sıcaklığı yüksek 80 üstü iyi değildir tozlandıysa temizler tir termal macunu da yenile fakat yeniyse driverler ın güncel olduğuna emin ol çok bilgin yoksa driverler hakkında driverbooster uygulamasını indir kolay gelsin 🙂
Ekran kartı ile işlemcinin watt ini öğrenip ona göre mesela 200 ise 250w adaptör alarak kullanırsan full performans alırsın

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Tekrar açıp islemcilerin kenarlarına akan kısımları silsem kapatsam olur mu ki ? Yoksa bütün sürdüklerimi temizleyip az şekilde sürüp tekrar mı kapatmalıyım ? Termal macunum yetmeyebilir çünkü 😬. Bu arada fazla sürmenin ısıya etkisi olmadığını söylüyorlar bir çok forumda
İletkenliği azaltıyor kardeşim kendi bilgisayarına sürdüğünde etkilemiştir ytden izleyin laptop macun sürmeyi karşılaştırın eğer çok fazla sürdüyseniz o videokinden silip tekrar macunlayın ha oksitlenme varsada bakır ları temizleyin ytde var detaylı

alp000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Şuan boşta ve ekran kartın 64 derece mi ? Cpu derecene de bakabilir misin?

Bu arada çok sürdüğümü ds dusunmuyorum aksa bile az akmıştır kenarlara
LAptop yanımda olsaydı bakabilirdim maalesef evde degilim

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
@KeremANL Fazla macundan kastığımız tam olarak nedir? Örnek bir fotoğraf atabilir misin?

1691349757301.png
Akmış olsa bile şu kadar aktığını düşünüyorum

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Taşması normal laptoblarda sizin probleminiz bence termal macun la alakası yok

Laptobun altı hava alabilsin kaliteli bir laptobu soğutucusu alın altına koyun etkiler bayağı odanın sıcaklığı yüzündendir
6 fanlı soğutucu var altında eğlence modundaydı şimdi performans moduna aldım bakalım değişiklik olacak mı birisiyle daha konuştum tanıdık discord üzerinden onunda zamanında monster varmış 85 90 dereceyi görüyormuş servisten yeni çıkmasına rağmen yukarıda bir arkadaşta boşta 65 derece demişti eve gidince o da atarsa boşta halini sevinirim @alp000

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
6 fanlı soğutucu var altında eğlence modundaydı şimdi performans moduna aldım bakalım değişiklik olacak mı birisiyle daha konuştum tanıdık discord üzerinden onunda zamanında monster varmış 85 90 dereceyi görüyormuş servisten yeni çıkmasına rağmen yukarıda bir arkadaşta boşta 65 derece demişti eve gidince o da atarsa boşta halini sevinirim @alp000
Bana sorarsanız monster için sizin sıcaklıklar normal zaten fakat siz daha önceden daha az sıcaktı diyorsunuz

KS

omerk_k

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
42
Bana sorarsanız monster için sizin sıcaklıklar normal zaten fakat siz daha önceden daha az sıcaktı diyorsunuz
Bugün hava ayrı sıcak oturduğum yerden tişörtsüz atletsiz sırtımdan terler akıyor ve en ufak havada rüzgara dair tık yok ondan muhtemelen. Bilgisiyarı performans moduna çektim şuan 58 dereceye düşmüş durumda GPU

KeremANL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Bugün hava ayrı sıcak oturduğum yerden tişörtsüz atletsiz sırtımdan terler akıyor ve en ufak havada rüzgara dair tık yok ondan muhtemelen. Bilgisiyarı performans moduna çektim şuan 58 dereceye düşmüş durumda GPU
Oda sıcaklığından 4 derece çıkar 54 derece laptop için ideal bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri