Düzeltme Tamamlanamadı defender

alpererbekk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba bugün bir dosya indirdim fakat virüs uyarı aldım ben de dosyayı sildim sonra da defender a girdim karantinadan virüsü kaldır diyecektim ki kayboldu sonra koruma geçmişine girdim orda gözüküyor ve düzeltme tamamlanamadı diyor başarısız diyor ama tarama yaptığımda 0 tehtid diyor acaba şuan bilgisayarımda virüs var mı yoksa kendi kendine sildi mi 2 virüs bulmuştu birini kaldır yaptım diğeri kaldır diyemeden silindi ve anlattığım şey oldu yardım edenlere şimdiden teşekkürler :)

Oki404

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhaba bugün bir dosya indirdim fakat virüs uyarı aldım ben de dosyayı sildim sonra da defender a girdim karantinadan virüsü kaldır diyecektim ki kayboldu sonra koruma geçmişine girdim orda gözüküyor ve düzeltme tamamlanamadı diyor başarısız diyor ama tarama yaptığımda 0 tehtid diyor acaba şuan bilgisayarımda virüs var mı yoksa kendi kendine sildi mi 2 virüs bulmuştu birini kaldır yaptım diğeri kaldır diyemeden silindi ve anlattığım şey oldu yardım edenlere şimdiden teşekkürler :)
Bir Kaspersky indirip tarat. Istersen sonra silersin. Kaspesky birsey bulmadiysa sorun yok demektir.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
225
Dosyayı kendi elinizle sildiyseniz, Windows olmayan dosyayı sürekli silmeye çalıştığından dolayı düzenli olarak uyarı vermesi normaldir. Eğer yine de emin olmak istiyorsanız güzel bir antivirüs programı yükleyerek tam tarama yapabilirsiniz. Kaspersky bu işi güzel yapıyor :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri