DVD-RW Sürücü Klasörünü Sildikten Sonra Nasıl Geri Getirilir?

cnts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Georgia,]Windows 10 dizüstüm var. Yanlışlıkla bilgisayarım klasöründeki DVD-RW sürücü klasörünü sildim. PC'ye CD takınca algılıyor ama klasör olmayınca giremiyorum, nasıl düzeltebilirim?[/font]

Ferhat Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aygıt yöneticisinde DVD-RW devredışı kalmış veya kaldırılmış olabilir. Aygıt yöneticisinden etkinleştirmeyi dene bulamıyorsan büyük ihtimalle kaldırılmış olabilir. Aygıt yöneticisindeyken bilgisayarının ismine sağ tıklayıp donanım değişikliklerini tarayı tıkla. Bir ihtimal çevrimdışı da kalmış olabilir. Disk yönetiminden DVD-RW yi bulup çevrimiçi yapın.

Ferhat Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
DVD-RW bilgisayarınız tanımıyor sürücüsü silinmiş olabilir ya da bağlantısı kopmuş olabilir. Driver Booster programı ile sürücülerinizi güncelleyin.

KS

cnts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ferhat Kurt' Alıntı:
DVD-RW bilgisayarınız tanımıyor sürücüsü silinmiş olabilir ya da bağlantısı kopmuş olabilir. Driver Booster programı ile sürücülerinizi güncelleyin.

yaptım eksik driverlar varmış güncelledi ancak sorun düzelmedi hala yok malesef

KS

cnts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
Dvdnin Vidasını çıkarın bilgisayar kapalı iken dvd yi çekin çıksın yerinden bilgisayarı çalıştır biosu sıfırla yeniden başlat sistem açılsın sonra kapat dvd yi tekrar yerine tak

kardeşim benim öyle fazla detaylı pc bilgim yok bios filan girerim ama sıfırlama vs cd yuvasını söküp takmak gibi bilmiyorum yapmadım daha önce başka bir yolu yoksa böyle kalacak cd kullanmayacam pc yeni sayılır 5-6 ay oldu format atasım yok bide bir sürü program yüklü okulda kullandığımız tekrar uğraşmak istemiyorum zaten çoğu işimizi usb flash ile yaptığımızdan

KS

cnts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
nasıl oldu bilmiyorum ama dün pc yi açtığımda dvd rw klasörü geldi driver booster mı işe yaradı yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama geldi eyw beyler

KS

cnts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ne saşma bişeymiş arkadaş dün pc yi açtığımda ise yoktu bugünde yok arada kayboluyor arada geliyor

KS

cnts

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ferhat Kurt' Alıntı:
biosta görünüyorsa driver manuel olarak yüklenebilir ama doğru inf dosyasını bulmak lazım

kardeşim sorun düzelmedi hiç gelmiyor artık pc ye cd takıyorum ses geliyor okuduğu belli ama bir seçenek klasör vs yok pc linkini vericem driver dedin pc ye uygun driver bulabilir misin bn resmi sayfasına baktım ama var mı hangisi bilmiyorum 

http://www.hepsiburada.com/msi-cx62...b-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-bd602163

resmi sayfa

https://www.msi.com/Laptop/support/CX62-6QD.html#down-driver&Win10 64

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri