dying light 2 açılmıyor başlamıyor

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
konu başlığı hatalıysa kusura bakmayın
bugün epic games den dying light 2 aldım oyunu yükledim normal bi şekilde fakat açılmıyor.
bir hata mesajı vermiyor oyunu başlatmak istediğimde epic games açılıyor sadece. 
epic games üzerinden oyuna başlat dediğimde oyunun logosu ekrana gelip gidiyor ve sadece epic games kendini kapatıp açıyor.
oyunun kendi sitesinde support a baktımMicrosoft Visual C++ Redistributable 2015-2019 (x64) (or newer)
https://docs.microsoft.com/en-us/cpp/windows/latest-supported-vc-redist?view=msvc-170
https://aka.ms/vs/17/release/vc_redist.x64.exe (a direct download link)

şu iki link vermişler yükledim pc yeniden başlattım düzelmedi driver booster ( steam ) dan güncel olamayan programları güncelledim yine de hala aynı şu konuda yardımcı olacak babayiğit arıyorum.

Butfudman

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: dying light 2 açılmıyor başlamıyor

Epic Games üzerinden oynayanlar için;
  1. Epic Games Launcher programını açın.
  2. Kütüphane menüsünü açın.
  3. Dying Light 2 oyununun üzerinde bulunan üç noktaya basarak Doğrula butonuna basın.
Bu işlemden sonra hasarlı oyun dosyalarını tarayarak indirme işlemi gerçekleştirilecektir. İşlem bittikten sonra oyunu tekrar açmayı deneyin.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
RE: Cvp: dying light 2 açılmıyor başlamıyor

Butfudman' Alıntı:
  3. Dying Light 2 oyununun üzerinde bulunan üç noktaya basarak Doğrula butonuna basın.
Bu işlemden sonra hasarlı oyun dosyalarını tarayarak indirme işlemi gerçekleştirilecektir. İşlem bittikten sonra oyunu tekrar açmayı deneyin.

bu işlemi 4 kere falan yapmışımdır galiba şimdi epic games ile görüşüyorum.
 benden " https://www.epicgames.com/help/tr/e...c-games-baslaticisi-sorunlarini-giderme-a2676 " burdaki adımları yapmamı istedi yaptım hala aynı açılmıyor oyun arkadaş. Millet oyunu bitirdi ben daha giremedim.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

Umut Altınışık' Alıntı:
Butfudman' Alıntı:

bu işlemi 4 kere falan yapmışımdır galiba şimdi epic games ile görüşüyorum.
 benden " https://www.epicgames.com/help/tr/e...c-games-baslaticisi-sorunlarini-giderme-a2676 " burdaki adımları yapmamı istedi yaptım hala aynı açılmıyor oyun arkadaş. Millet oyunu bitirdi ben daha giremedim.
epic mi yoksa steam mi sorusunu ( kendi deneyimlerimle ) cevaplıyorum. 
Epic Games varken steam zirveyi bırakmaz.
Satın aldığın orjinal oyunun neden çalışmadığını anlamayacak bir firma Epic Games. 
130 tl lik kupon var diye ilk defa alışveriş yaptım oyun gümledi iade ettim oyun ya da artık her neyse hatalı diye. 130tl lik kupon da yandı öyle diyo temsilci aksjfksajfasf

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: dying light 2 açılmıyor başlamıyor

Oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor dimi cihazınız? Eğer karşılamıyorsa başlangıçta kontrolünü yapıp sistemin oyunu açmasına izin vermiyor olabilir oyunun kontrol sistemi.

Ayrıca sisteminizde Discord varsa mümkünse CCleaner gibi bir yazılımla kaldırıp dener misiniz. Birde Nvidia kartınız varsa Nvidia GeForce Experience yazılımından Oyun İçi Yer Paylaşımı ayarınızı kapatın. Benzer şekilde Antivirüs yazılımından Defender dahil oyunu dışlananlar listesine alın. Son olarak oyunu başlattığınız EPIC aracını Yönetici olarak çalıştırın ve oyunun çalıştığı EXE dosyasının olduğu konuma gidip bu EXE dosyasına sağ tıklayıp Özellikleri > Uyumluluk sekmesi ayarlarından Bu programı yönetici olarak çalıştır onayını işaretleyip böyle deneyin.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

ugur.gozaydin' Alıntı:
Oyunun sistem gereksinimlerini karşılıyor dimi cihazınız? Eğer karşılamıyorsa başlangıçta kontrolünü yapıp sistemin oyunu açmasına izin vermiyor olabilir oyunun kontrol sistemi.

Ayrıca sisteminizde Discord varsa mümkünse CCleaner gibi bir yazılımla kaldırıp dener misiniz. Birde Nvidia kartınız varsa Nvidia GeForce Experience yazılımından Oyun İçi Yer Paylaşımı ayarınızı kapatın. Benzer şekilde Antivirüs yazılımından Defender dahil oyunu dışlananlar listesine alın. Son olarak oyunu başlattığınız EPIC aracını Yönetici olarak çalıştırın ve oyunun çalıştığı EXE dosyasının olduğu konuma gidip bu EXE dosyasına sağ tıklayıp Özellikleri > Uyumluluk sekmesi ayarlarından Bu programı yönetici olarak çalıştır onayını işaretleyip böyle deneyin.

i5 10400f
gtx 1060 6gb
2x8 16gb ram var
epicden iade ettim şuan steamden satın aldı. Yükleme bitti açtım çalışmadı sonra steam de de epicde yaptığım gibi dosya doğrulama yaptım şuan açıldı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri