Dying Light oyununu tek başına oynamak mı yoksa 2 kişi oynamak mı?

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba.

Kardeşim ile sistemlerimiz aynı masada yan yana kurulu. İkimize de Dying Light oyununu aldım. Bu oyunu daha öncesinde hiç oynamadık. Kendim ilk görevi tamamladım ve Co-op açıldı.

Onda da ilk görevi tamamladıktan sonra ana oyunun hikayesini tamamlarken tek başıma oynamam ile yerel ağ üzerinden kardeşim ile beraber oynamam arasında hikaye açısından fark var mı?

Şimdi hikayeye göre şehre 1 kişi atladık ve insanların arasına karışmaya bir yandan da bilgi toplamaya çalışıyoruz. Hikayeye kardeşim ile birlikte devam edersem (edebiliyorsam eğer) senaryo mantıken nasıl etkilenecek bilmiyorum. Ana oyunu bitirdikten sonra da DLC'leri oynamak istiyoruz.

Bazı konuları tam oturtamadım.

Oyunu bitirmiş ve multiplayer olarak da oynayan arkadaşlardan spoiler vermeden yardımınızı rica ederim. :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
İnternette aşağıdaki gibi yazıyor;
Dying Light hikaye Modu kooperatifidir?
Dying Light'daki hikaye, hangi oyuncunun oyuna ev sahipliği yaptığını besleyecek. Bu, arkadaşımın oyununa katılırsam, hikayelerini ve yan görevlerini ilerletiriz ve solo oynamaya geri döndüğümde, kooperatif oynamadan önce hala kaldığım yerde olacağım anlamına gelir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri