Merhaba Arkadaşlar.
Rehberi 3 video olarak hazırladım. Eğitimci değilim anlatımımda eksiklikler olabilir. Sadece bilgilerimi paylaşmak istedim. İhtiyacı olan faydalanabilir.
XML dosyasından e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye Şablonuna Ulaşma ve Düzenleme
1.Video:
Bu videoda tarafınıza gönderilen veya sizin gönderdiğiniz e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye belgelerine ait XML dosyalarının içinden şablonlara nasıl ulaşacağınızı ve bu şablonları kendi sisteminize nasıl entegre edebileceğinizi anlatıyorum.
Farklı firmalardan gelen fatura tasarımlarını analiz ederek kendi firmanıza özel şık ve profesyonel şablonlar oluşturabilirsiniz.
e-Dönüşüm sürecinde artık küçük işletmeler bile elektronik fatura kullanıyor. Bu nedenle fatura şablonlarının sade, kurumsal ve firma kimliğine uygun olması büyük önem taşıyor.
e-Fatura ,e-Arşiv ve e-İrsaliye Şablonuna Logo ve Kaşe İmza Görseli Ekleme / Değiştirme Nasıl Yapılır?
2.Video:
Bu videoda, e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye şablonlarında firma logonuzu, kaşe görselinizi ve imzanızı nasıl sıfırdan ekleyebileceğinizi veya mevcut görselleri nasıl değiştirebileceğinizi adım adım anlatıyorum.
XML ve XSLT dosyaları üzerinden şablon düzenleme işlemleri,
Logo, kaşe ve imza görsellerinin doğru biçimde yerleştirilmesi,
Tasarımın e-belge standartlarına uygun hale getirilmesi,
Entegratör sistemlerinde görsel değişikliği için dikkat edilmesi gereken noktalar bu videoda!
Bu Videoda Öğrenecekleriniz:
e-Fatura Şablonuna Banka (IBAN) Bilgileri ve Sabit Yazı Ekleme
3.Video:
Bu videoda, e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye şablonlarına firma IBAN bilgisi nasıl eklenir, sabit metinler nasıl tanımlanır, tüm detaylarıyla anlatıyorum.
XML ve XSLT dosyaları üzerinden şablon düzenleme,
IBAN (banka hesap numarası) ekleme veya değiştirme,
Sabit metin alanları oluşturma (örneğin “Bu fatura irsaliye yerine geçmez!”)
Entegratör sistemlerinde bu bilgilerin doğru görünmesi için dikkat edilmesi gerekenler bu videoda!
Bu Videoda Öğrenecekleriniz:
e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye Şablonu Oluşturma ve Düzenleme Rehberi
Tek Part olarak Video:
İyi Çalışmalar.
Rehberi 3 video olarak hazırladım. Eğitimci değilim anlatımımda eksiklikler olabilir. Sadece bilgilerimi paylaşmak istedim. İhtiyacı olan faydalanabilir.
1.Video:
2.Video:
Bu videoda, e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye şablonlarında firma logonuzu, kaşe görselinizi ve imzanızı nasıl sıfırdan ekleyebileceğinizi veya mevcut görselleri nasıl değiştirebileceğinizi adım adım anlatıyorum.
- e-Fatura şablonuna logo nasıl eklenir?
- Kaşe ve imza görselleri nerede konumlandırılır?
- XSLT düzenleme ile görsel değişikliği nasıl yapılır?
- e-Arşiv ve e-İrsaliye belgelerinde aynı yöntem geçerli mi?
- Tasarımın test edilmesi ve doğrulanması
3.Video:
Bu videoda, e-Fatura, e-Arşiv ve e-İrsaliye şablonlarına firma IBAN bilgisi nasıl eklenir, sabit metinler nasıl tanımlanır, tüm detaylarıyla anlatıyorum.
- e-Fatura şablonuna IBAN bilgisi nasıl eklenir?
- Sabit metin alanları nasıl tanımlanır?
- XSLT düzenleme ile görsel ve metin alanları nasıl özelleştirilir?
- XML yapısında banka bilgisi nerede konumlandırılır?
- Entegratör sistemleri bu bilgileri nasıl işler?
Tek Part olarak Video:
İyi Çalışmalar.