Soru E-Sporcular Neden Böyle.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Merhaba Arkadaşlar,

Youtube'de takılınca bir video deng geldim, Oturdum izledim. " Yabancı bir e-sporcu " Monitör ekranına çok yakından bakıyordu. Çoğu e-sporcu Monitör ekranına yakından bakıyor sebebi tam olarak nedir? Bir insan Monitör ekranına yakından bakınca nasıl olur da bu kadar adapte olabilir ki oyuna.

Enes Şimşek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
27
Merhaba Arkadaşlar,

Youtube'de takılınca bir video deng geldim, Oturdum izledim. " Yabancı bir e-sporcu " Monitör ekranına çok yakından bakıyordu. Çoğu e-sporcu Monitör ekranına yakından bakıyor sebebi tam olarak nedir? Bir insan Monitör ekranına yakından bakınca nasıl olur da bu kadar adapte olabilir ki oyuna.
hocam bence uzaktan bakınca sağda solda kapı gibi cisimleri gördügünden dolayı

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Fps oyunlarını bende yakından oynuyorum fakat onlar kadar değil aramda yine 10 cm var sebebi tamamen focuslanmak için dikkat dağılmaması ve nedense ben daha iyi hs attığımı hissediyorum refleksler daha hızlı oluyor gibi hissediyorum

Batuhan AKÇA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
77
Fps oyunlarını bende yakından oynuyorum fakat onlar kadar değil aramda yine 10 cm var sebebi tamamen focuslanmak için dikkat dağılmaması ve nedense ben daha iyi hs attığımı hissediyorum refleksler daha hızlı oluyor gibi hissediyorum
arkaniza yaslanmiyor musunuz hocam ? dimdik mi duruyorsunuz

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bu süre zarfında e-sporculara sıkıntı çıkarmıyor mu? Ya uzun süre ekrana bakmak göz yorar.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Yok dik oturmuyorum hafif kambur pozisyonda oturuyorum ekrana yakın olabilmek için

Kesinlikle çıkartıyor hem postür olarak hem göz olarak.
Hocam, E-sporcular para alıyorlardı dimi? Birde ne kadar aldıklarını bilmiyorum ama e-spor turnavalarını kazanınca 10 veya 20 milyon aldıklarını duydum.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Hocam, E-sporcular para alıyorlardı dimi? Birde ne kadar aldıklarını bilmiyorum ama e-spor turnavalarını kazanınca 10 veya 20 milyon aldıklarını duydum.
para alıyorlarda ne kadar aldıklarını bilmiyorum :)

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
e sporcu dısarı cıktıktan sonra herhangi bir cismi göremedikten sonra gelen pismanlık DWADADWA

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri