Ea Fc 24 Epic Games "İş Ortağı Uygulaması Yüklenirken Bekle Hatası"

muslimsans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. Epic Games üzerinden EA FC 24 oyununu satın aldım fakat oyunu indiremiyorum. Yüklemeye çalıştığım zaman "iş ortağı uygulaması yüklenirken bekle" hatasını alıyorum. Ayrıca EA uygulaması bilgisayarımda yüklü.

m3hmet_y

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bende sabah aldım oyunu bendede aynı hatayı veriyo ea uygulaması bendede yüklü fakat aynı yazıyı diyo ve uyarı veriyor ekran kartım gtx1660ti sistem gereksinimlerini sağlıyo pc ama hata veriyo

Macit13

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben de aynı hatayı alıyorum. Ne yapmamız gerekiyor?

KS

muslimsans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
EA sunucularında bir sorun olduğunu gördüm bir forumda. Belki bir kaç gün ya da saate düzelebilir.

AYDİNSSS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı hatayı yaşıyorum.Ea appi sildim yükledim aynı şekilde epic games ide.Hesaplar bağlı olmasına rağmen ea kütüphanesinde görünmüyor oyun.Yarına kadar düzelmezse iade edicem.Oyunlarını geçtim herşeyi sıkıntılı ea'in.

KS

muslimsans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı hatayı yaşıyorum.Ea appi sildim yükledim aynı şekilde epic games ide.Hesaplar bağlı olmasına rağmen ea kütüphanesinde görünmüyor oyun.Yarına kadar düzelmezse iade edicem.Oyunlarını geçtim herşeyi sıkıntılı ea'in.
Bende de bağlı ve bende de gözükmüyor. Fakat EA'in help sitesine kendi hesabımla girdiğimde EA FC 24 benim oyunum olarak gözüküyor. Dediğim gibi sunucularda sıkıntı olabilir.

Mustafa28

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynı hata bende de var. Ne yaptıysam ne ettiysem sorun çözülmedi. Sorunu çözebilen varsa lütfen yardımcı oluversin. FC24 aldım ama bir türlü "iş ortağı yüklenirken bekle" hatasından dolayı oyunu yükleyemiyorum. EA uygulamasını sildim baştan yükledim restart çektim ama nafile... fc24 olsun NFS Unbound olsun epic de sahip olduğum oyunları şuan görmüyor.

kaganbey06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynı hata bendede var ea app sık sık crash hatası veriyor birde, oyunlarda görünmüyor ea app de

kdrk0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende Battlefield V aldım aynı hata alıyorum. Pc'ye reset attım hala aynı maalesef.

Chnkse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Fc 24 de bende aynı sorunları yaşıyorum sabahtan beri uğraşıyorum olmuyor çözebilen var mı

emirhan0101

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
FC 24 kütüphanede görünmüyor aynı sorun bende de var sizce düzelir mi ona göre iade edeceğim

Chnkse

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Forumu görmesem bende iade edecektim ama sanırım genel bir sorun birsüre beklemekte fayda var bence iade süresi var nasıl olsa

kaganbey06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ÇÖZDÜM arkadaşlar ea web sitesine gidin giriş yapın hesabıma girin sol en altta bağlantılar var oraya girin epic in bağlantısını kaldırın unlink yapın, yaptıktan sonra epic i kapatıp tekrar girin fc 24ü yükle diyin ea app i açıcak tekrar ea app e giriş yaparken size yeniden switch yaptırıcak epic ile ea app i, ondan sonra sorun çözülüyor, bende çözüldü :)

eğer hala çözülmez ise, ben bu işlemleri yapmadan önce her iki uygulamayıda revo ile komple kaldırıp log girdilerini vs tekrar kurmuştum, olmazsa birde öyle yapıp deneyin

Egehan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
2 saat önce falan aldım oyunu hala iade etmek ile etmemek arasında gelip gidiyorum ilk olarak sil yükle yaparak falan da ea kütüphanesinde gözükmüyor ve fifayı açmaya çalıştığımda ea app biraz bekleyip (bu sırada arka planda ea app çalışıyor ama pencere olarak gelmiyor) crash error veriyor yine crash fix yapmaya çalıştım bir sürü ytden videolar forumlar vb. ama naafile hala aynı durumu yaşıyorum ve bu cidden beni iade etme tarafına itekliyor

Egehan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ÇÖZDÜM arkadaşlar ea web sitesine gidin giriş yapın hesabıma girin sol en altta bağlantılar var oraya girin epic in bağlantısını kaldırın unlink yapın, yaptıktan sonra epic i kapatıp tekrar girin fc 24ü yükle diyin ea app i açıcak tekrar ea app e giriş yaparken size yeniden switch yaptırıcak epic ile ea app i, ondan sonra sorun çözülüyor, bende çözüldü :)

eğer hala çözülmez ise, ben bu işlemleri yapmadan önce her iki uygulamayıda revo ile komple kaldırıp log girdilerini vs tekrar kurmuştum, olmazsa birde öyle yapıp deneyin
bende direkt ea hesabımda epic games gözükmüyor ve ea app i sil yükle yapsam dahi sorun çözülmüyor bırak oynamayı hesabı bile machleyemiyor

pentagor

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bende saat 7 gibi aldim ama birazdan yine denerim olmazsa yarına kalır ama bencede sunucu aşırı yoğun ondan 14 gün iade suresi içinde kesin bir çözüm bulunur diye dusunuyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri