Sadece Steam'den oyun alıyorum :/Epic Ağustos ayı civarında indirim yapmıştı o zamanlarda 300 TL'ye almıştım bir gelişme yaşanırsa Epic yapar onun haricinde pek sanmıyorum diğer platformlarda indirim geleceğini.
Steamde çok zor hocam bir ihtimal cadılar bayramı indirimlerinde bir ihtimal ancak steam biliyorsun yüzde 50 filan indirim pek yapmaz en fazla yüzde 20 bilemedin 25 yapar yaniSadece Steam'den oyun alıyorum :/
Sadece Ea FC oynayacaksan Ea al istiyorsan 12 aylık 2 bin liraya almıştım. 24'üde oynarsın 1 ay içinde 25'te geliyor. Ea içinde bir kaç tane formula oyunu var WWE oyunları var onlarıda oynayabilirsin.Mecbur FC25 alacağım gibi duruyor
Yinede cevaplar için teşekkür ediyorum
hocam böyle abonelik vermeyi seven biri değilim hesabımda kalıcı kalsın onu isterimSadece Ea FC oynayacaksan Ea al istiyorsan 12 aylık 2 bin liraya almıştım. 24'üde oynarsın 1 ay içinde 25'te geliyor. Ea içinde bir kaç tane formula oyunu var WWE oyunları var onlarıda oynayabilirsin.
FC25 zaten erken satıştan dolayı biraz uygundu ana fiyatına göre ancak dediğim gibi hocam Epic Games takibi yapman gerekiyor. Yaparsa indirimi Epic yapıyor. Fc25 içinde Epicte bile indirim gelse minimum Şubat ayı gibi gelir.hocam böyle abonelik vermeyi seven biri değilim hesabımda kalıcı kalsın onu isterim
Peki FC25 aynı indirim fiyatına girer mi? FC24 ile aynı fiyattalar
ya bir ara epic games kullandım sonra bir çığlık attım bir daha kullanmadım o derece delirtmiştiFC25 zaten erken satıştan dolayı biraz uygundu ana fiyatına göre ancak dediğim gibi hocam Epic Games takibi yapman gerekiyor. Yaparsa indirimi Epic yapıyor. Fc25 içinde Epicte bile indirim gelse minimum Şubat ayı gibi gelir.
Epic harici indirimli yakalayamazsin boşver bas doları steamden çekya bir ara epic games kullandım sonra bir çığlık attım bir daha kullanmadım o derece delirtmişti
ya hocam epic games nimet bir platform ama beni delirti uygulamadan çıkıyorum yeniden giriş yapıyorum kanser etti beni sürekli giriş yapıyorumEpic harici indirimli yakalayamazsin boşver bas doları steamden çek
Alternatifi yok maalesef ya Steam ya epic.ya hocam epic games nimet bir platform ama beni delirti uygulamadan çıkıyorum yeniden giriş yapıyorum kanser etti beni sürekli giriş yapıyorum